STEBUKLŲ GIRLIANDA

59,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: MB Ecca Būsena: Turime

Lietuviškas Advento kalendorius, skirtas suartinti šeimas, suaugusių komandas ar vaikų grupes

Prekės pasirinkimas

Nepamirškite išsaugoti savo pritaikymo, kad galėtumėte įtraukti į krepšelį
  • Iki 250 simbolių
Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
2,90 €

DPD terminalas
2,90 €

LPexpress terminalas
2,90 €

Kurjeris
0,00 €

Advento kalendorius, kurį sudaro šeimos, vaikų bei organizacijų psichologės ir knygos „Atsakinga tėvystė: kelias į darnius tėvų ir vaikų santykius“ autorės Jūratės Bortkevičienės parengtos veiklos/užduotys, kurios skirtos suartinti šeimas, suaugusių komandas ar vaikų grupes (pasirenkama) Kalėdų laukimo laikotarpiu.
Viso galimi tokie veiklų/užduočių komplektai:
- šeimai – 24 veiklos/užduotys šeimos nariams smagiai bei prasmingai leisti vakarus kartu laukiant Kalėdų
- mažai šeimai – 24 veiklos/užduotys skirtos šeimai, kurią sudaro 2 asmenys (mamytė arba tėvelis ir vaikas)
- komandai – į komandos formavimą bei vienas kito geresnį pažinimą nukreiptos veiklos/užduotys kiekvienai darbo dienai advento laikotarpiu
-nuotolinei komandai – nuotoliu dirbančioms komandoms, kurios Kalėdų laukimo laikotarpiu nori sustiprinti bendrumo jausmą per geresnį vienas kito pažinimo ir komandos formavimo veiklas/užduotis, atliekamos kiekvieną darbo dieną advento metu.
- vaikų grupėms – darželių ar pradinių mokyklų vaikams skirtos veiklos/užduotys, skirtos geriau pažinti save bei vienas kitą. Jos atliekamos kiekvieną darbo dieną advento laikotarpiu.
Psichologės Jūratės Bortkevičienės sukurtos veiklos/užduotys kasmet yra atnaujinamos, tas sekančiais metais norėdami ir vėl džiaugtis geromis emocijomis prie STEBUKLŲ GIRLIANDOS galite įsigyti tik atnaujintą veiklų/užduočių komplektą STEBUKLŲ VOKE.
STEBUKLŲ GIRLIANDĄ sudaro 24 natūralaus lino maišeliai, trys iš kurių dekoruoti nėriniais lyg senovinė močiutės suknia, į kuriuos puikiai tilps ne tik psichologės parengti veiklų/užduočių lapeliai, bet ir smulkios staigmenos. Taip pat komplektą sudaro 24 natūralaus medžio faneros skaičiukai, kurie kiekvienas vis savaip sugėrė lazerio karštį ir įgijo savitą atspalvį, medinių segtukų komplektas maišiukų pritvirtinimui prie virvės. Kompoziciją užbaigia stora lininė virvė bei raudona natūralios vilnos žvaigždutė, kurios suteikiančia visai šiai kompozicijai neapsakomo šilto natūralumo ir stebuklų laukimo nuotaikos. Į komplektą taip pat įeina veiklos/užduotys šeimai, komandoms ar vaikų grupėms.

002
10 vnt.

Susijusios prekės

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas