Žalioji arbata HOJICHA, Green of Japan

10,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: MB TRYS SAKUROS Būsena: Turime

Žalioji arbata HOJICHA, Green of Japan

HOJICHA arbata (ほうじ茶) tai skrudinta Sencha ir Bancha. Lapai rudi, užpilas oranžinės spalvos. Skonis skrudintų kaštonų ir kakavos. Tinka vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
1,82 €

Kurjeris
3,03 €

Žalioji arbata HOJICHA, Green of Japan

Hojicha (ほうじ茶) tai yra skrudinta arbata, Sencha ir Bancha arbatų mišinys. Kadangi arbatos lapai yra rudi o užpilas oranžinės spalvos, ji neatrodo kaip tipiška žalioji arbata. Dėka savo švelnaus skrudintų kaštonų ir kakavos skonio Hojicha arbata yra labai mėgstama vaiku ir vyresnio amžiaus žmonių.

Arbatos lapeliai yra skrudinti keptuvėse apie 200 °C temperatūroje ir iš karto atvėsinti. Skrudinimas leidžia kofeinui sublimuoti, dėl ko arbatoje nesijaučia kartumo. Dėl labai mažo kofeino kiekio, Hojicha arbata tinka gėrti vaikams ir vyresnio amžaius žmonėms.


Žaliosios arbatos nauda:

  • Antioksidantai padeda pagerinti imuninę sistemą ir pašalina toksinus iš organizmo. Žalioji arbata yra daug turtingesnė antioksidantų nei juodoji arbata ar netgi daržovės!
  • Žalia arbata mažina kraujo spaudimą ir yra patikrinta priemonė kovojant su hipertenzija. Taip pat, reguliariai geriama žalia arbata mažina širdies ligų vystymąsi.
  • Genmaicha arbata tinka gerti ir prieš ir po valgio. Dėka mažesnio nei kitose žalios arbatos rūšyse kofeino kiekio, nėra tos arbatos gėrimo apribojimų.


Paruošimo būdas:


Arbatos lapelių kiekis: 2-3 g
Vandens kiekis: 150 ml
Vandens temperatura: 90 laipsnių
Pritraukimo laikas: 30 sec.

A0034
10 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas