Pusryčių šešetukas nuo 6 mėn. 3x2

10,99 €
Su mokesčiais
Parduoda: UAB Straikas Būsena: Turime
Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
0,00 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
0,00 €

Kurjeris
0,00 €

Rytais dažniausiai košytę verda mama. Bet juk būna rytų kaip tyčia, pasibaigė pienas ir kruopas kažkas per naktį išnešė, o gal užsižaidėte ir laikas pusryčių gamybai ištirpo. Marmaluzi pusryčių mini komplektukas atsargai – puikiai išsprendžia rytinio maistelio klausimą. Puikus tripletas, kuris atitiks mažojo valgytojo nuotaikas pusryčiavimui: Ekologiška pieniška grikių košė, Ekologiška pieniška sorų kruopų košė ir Ryžių košė su džiovintomis slyvomis. Visos šios košytė rinkinyje sudaro po 2 vnt, tad mama gali ir dažniau sau leisti ilgiau pažaisti su vaikučiu prieš jo pusryčius. Rinkinukas subalansuotas – kaip ką tik mamos pagamintas!!!

Pusryčių šešetukas - puikus artimos ar tolimos kelionės palydovas. Šauni dovana aktyviai, keliaujančiai šeimai. Virtuvės spintelėje ilgam neužsistovės!:) Telieka įsimesti į rankinę, mašiną ar kuprinę, kad Jūsų mažylis visuomet būtų sotus ir laimingas.

Rekomenduojama pašildyti prieš vartojimą.

Atskiro produkto naudojimo instrukcija pateikta ant produkto etiketės ir atskiroje elektroninės parduotuvės www.marmaluzi.lt produkto kortelėje.

PS5
100 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas