Juostelių spausdintuvas Brother PT H110

42,99 €
Su mokesčiais
Parduoda: Cidy juostelės Būsena: Mažas likutis
Sukurkite ir atspausdinkite patvarias etiketes naudodami integruotą klaviatūrą ir grafinį ekraną. Šis daugybe funkcijų aprūpintas ženklinimo aparatas spausdina iki 12 mm  pločio patvarias etiketes. Pasirinkite ir keletos šriftų, šriftų stilių, rėmelių ir simbolių, kad etiketes susikurtumėte pagal savo konkrečius poreikius.

Pagrindinės funkcijos

  • Sukurkite iki 12 mm pločio patvarias etiketes
  • Spartus spausdinimas - iki 20 mm/s
  • Paprasta naudotis klaviatūra ir grafinis skystųjų kristalų ekranas
  • Daugybė šriftų, rėmelių ir simbolių
  • Laidų ženklinimo funkcija, kad galėtumėte greitai susikurti etiketes, kuriomis galėtumėte apjuosti laidus
  • Taip pat siūlome įsigyti šiam įrenginiui 12 mm. analoginių juostelių (tinka visos TZE 6,9, 12 mm. pločio), jas rasite šio aprašymo apačioje.
Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
1,82 €

Kurjeris
0,00 €

Su PT-H110 etikečių spausdintuvu galite atspausdinti iki 12 mm pločio etiketes, todėl šis etikečių spausdintuvas idealiai tinka Jūsų biurui ar darbo vietai bendriesiems darbams atlikti.

Šis kompaktiškas ir patogus laikyti rankoje etikečių spausdintuvas turi priskirtus greitosios prieigos mygtukus, kad galėtumėte greitai pasirinkti norimas funkcijas ir paprastai paruošti savo etiketę. 20 mm/s spausdinimo greitis palengvina Jūsų ženklinimo užduotis.

Įmontuotas grafinis ekranas

16 simbolių skystųjų kristalų ekranas etikečių kūrimą paverčia lengvu darbu. Prieš spausdinimą peržiūrėkite etiketę, tada pasirinkite rėmelius ir simbolius, kuriuos norite įterpti į savo etiketę.


Laidų ženklinimas

Naudodami laidų žymėjimo funkciją aiškiai paženklinkite savo adapterius, kištukus ir laidus. Spausdinkite vėliavėlės tipo etiketes, kuriomis galite apjuosti laidus ir vėliau juos lengvai atpažinti. Tam skirtos FX tipo kasetės.


 

Daugybė šriftų, rėmelių ir simbolių

Pasirinkite iš 3 šriftų, 10 simbolių stilių, 15 rėmelių ir daugiau nei 250 simbolių, kad susikurtumėte etiketes pagal savo poreikius.


 

Daugybė daiktų Jūsų darbo vietoje

Patvariomis P-touch etiketėmis galite pažymėti daugybę daiktų, pavyzdžiui, laidus ir kištukus, CD ir DVD diskus, USB atminties raktus, biuro reikmenis, bylų aplankus, darbuotojų ir svečių vardų korteles, dokumentų spinteles, ženklų sistemą, pašto patalpas, informacines lentas, stelažus ir papildomus telefonu numerius.

Waterproof, laminated P-touch TZe labels

P-touch laminuotos etiketės - išbandytos ekstremaliomis sąlygomis

Brother TZe juostelės kasetės gaminamos įvairių pločių ir spalvų, taip pat yra ir specialių juostelių, pavyzdžiui, ypač lipni, lanksti identifikavimo (skirta apjuosti aplink laidus arba sukurti vėliavėlės tipo etiketes), nuplešiant žymes paliekanti ir saugos juostelės. Šios laminuotos juostelės yra ypač patvarios, sukurtos ir išbandytos taip, kad būtų atsparios temperatūrų svyravimams, saulės spinduliams, drėgmei, trinčiai ir cheminėms medžiagoms.

 

Specifikacijos:

Didžiausias juostelės plotis (mm) 12
Pjoviklio tipas Visas
Ekranas LCD
Ekrano dydis 16 simbolių x 1 eilutė
Kalbos Anglų, vokiečių, prancūzų, olandų, italų, ispanų, portugalų, danų, norvegų, švedų, suomių, vengrų, čekų, lenkų, rumunų, slovėnų, slovakų, kroatų, turkų, portugalų – brazilų
Technologija Terminio perkėlimo
Įrenginio tipas Kišeninis
Šarminės baterijos 6 x AAA (LR03 Alkaline/HR03 Ni-MH) (nepridėta, bet  galite iš karto įsigyti: https://cidyjuosteles.lt/produktas/elementai-etikeciu-spausdintuvams-energizer-max-42-aaa/ )
Matmenys 111mm (plotis) x 204mm (gylis) x 58mm (aukštis)
Svoris 0,40 kg
Komplektacija: 12mm juoda ant balto TZe 231S juostelė (4m)
Vartotojo vadovas Taip
Garantinis lapas Taip (36 mėn)

 

Įrenginio pristatymas:

265
2 vnt.

Susijusios prekės

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas