Grietinės ir svogūnų skonio džiovinti svirplia, Acheta

4,25 €
Su mokesčiais
Parduoda: UAB Acheta Būsena: Turime

Užkandžiauti sveikai dar niekada nebuvo taip paprasta ir skanu!
Džiovinti svirpliai padengti visų pamėgtais prieskoniais pasiruošę praturtinti Jūsų mitybą ir užkandžių stalą. Grietinės ir svogūnų skonio džiovinti svirpliai patiks klasikos mėgėjams. Visiems gerai pažįstamas ir mėgstamas traškučių skonis be jokio kaltės jausmo. Traškūs, pamėgto skonio ir pilni pačių geriausių medžiagų Jūsų organizmui!

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
0,00 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
1,82 €

Kurjeris
0,00 €

Užkandžiauti sveikai dar niekada nebuvo taip paprasta ir skanu!
Džiovinti svirpliai padengti visų pamėgtais prieskoniais pasiruošę praturtinti Jūsų mitybą ir užkandžių stalą. Grietinės ir svogūnų skonio džiovinti svirpliai patiks klasikos mėgėjams. Visiems gerai pažįstamas ir mėgstamas traškučių skonis be jokio kaltės jausmo. Traškūs, pamėgto skonio ir pilni pačių geriausių medžiagų Jūsų organizmui! Skanaukite tiesiai iš pakuotės, berkite ant salotų, praturtinkite kitus užkandžius.

Puikus pasirinkimas užkandžiui prie mėgstamo serialo, kelionėje ar tiesiog pasilepinti. Itin patogu turėti po ranka po sporto – alkį malšinsite maistingu, sveiku ir skaniu užkandžiu. Džiovintuose svirpliuose – net 60% baltymų, ypač svarbių jūsų raumenims!

• 60% baltymų
• Be laktozės
• Be glitimo
• Be GMO

4779051360154
82 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas