Kūdikio palankynų rinkinukas 21

24,99 €
Su mokesčiais
Parduoda: UAB Straikas Būsena: Mažas likutis
Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
0,00 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
0,00 €

Kurjeris
0,00 €

Ankščiau buvo manoma, kad lankyti kūdikio negalima bent 40 d. Tačiau ši tradicija ne Lietuvos, o kitų šalių. Etnologė, humanitarinių mokslų daktarė Rasa Paukštytė-Šaknienė sako, kad senovėje lietuviai į palankynas eidavo labai anksti, netgi pačiomis pirmomis dienomis po gimdymo. Kūdikio lankymas vadinamas: palankynomis, rodynomis, apgėlais. Į palankynas būtina nešti dovanų, populiariausia dovana – maistas. Tokiu būdu linkima skalsos ir turtingo gyvenimo. Palankynų dovanų mados laikui bėgant keičiasi, nuo drabužėlių, žaisliukų iki šiuolaikinių tendencijų – pademonstruoti išradingumą ir padovanoti tai, kas nustebintų mamą ir kūdikėlį. Marmaluzi paruošė puikų pasirinkimą ir sprendimą dėl palankynoms skirtos dovanos - Marmaluzi produktų rinkinukas pačiam kūdikėliui. Šią dovaną mama galės panaudoti, kai kūdikis nuo 4-6 mėn. pradės skanauti ne tik mamos pieną bet ir kitą maistelį. Tokia paprasta pažintis su subalansuoto maisto kultūra, kūdikiui atvers galimybes pažinti lietuviško maisto skonį ir palaipsniui su mamos pagalba ugdyti maisto ir valgymo tradicijas.

 

Marmaluzi bendradarbiauja su mažomis Lietuvos kūrėjomis - mamomis, kurios supuodamos savo vaikučius, kuria mielus, švelnius, naudingus produktus kūdikiams ir mažiems vaikučiams.

Patys kurdami lietuvišką produktą, žinome, kaip reikia savų palaikymo...

Perkant Palankynų rinkinuką, galite pasirinkti vieną papildomą dovanėlę iš Simobaby produktų:
Simobaby merliukas

Plius dovanojame autolipduką "Vaikas automobilyje"

Pastaba: produktai nuotraukose ir gauti gali skirtis spalviškumu, nes tai rankų darbo ir gaminamas produktas yra skirtingas. 

Atskiro produkto naudojimo instrukcija pateikta ant produkto etiketės ir atskiroje elektroninės parduotuvės www.marmaluzi.lt produkto kortelėje.

MPR1
1 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas