Pietų septintukas

11,99 €
Su mokesčiais
Parduoda: UAB Straikas Būsena: Turime
Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
0,00 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
0,00 €

Kurjeris
0,00 €

Mama, kas pietums? Noriu, noriu, noriu gal daržovių ir kalakutienos? O gal visgi ryžių su triušiena? Hmm gal daržovių, grikių ir jautienos.... Kažkur girdėti norai? Marmaluzi pasirūpino, kad mama visada namuose turėtų maisto įrankį prieš vaiko įnorius pietums. Puikus rinkinukas - skirtingi produktai, subalansuoti visai savaitei, atitinkantys įvairiausius poreikius, o svarbiausia viskas „po ranka“ ir kaip ką tik mamos pagaminta... Rinkinuką sudaro produktai su mėsa (kalakutienos krūtinėle, vištienos krūtinėle, jautienos liežuviu, jautienos kumpiu, triušiena) ir žuvimi (jūrinių menkių filė). 7 produktai, kuriais galite užpildyti visos savaitės dienas, kas tikrai nepabos nei mamai, nei vaikučiui

Pietų septintukas - puikus artimos ar tolimos kelionės palydovas. Šauni dovana aktyviai, keliaujančiai šeimai. Virtuvės spintelėje ilgam neužsistovės!:) Telieka įsimesti į rankinę, mašiną ar kuprinę, kad Jūsų mažylis visuomet būtų sotus ir laimingas.

Rekomenduojama pašildyti prieš vartojimą.

Atskiro produkto naudojimo instrukcija pateikta ant produkto etiketės ir atskiroje elektroninės parduotuvės www.marmaluzi.lt produkto kortelėje.

PIE7
100 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas