Liofilizuoti ananasai Wildry, 40 g

6,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: MB Ypatingas maistas Būsena: Turime

Šaltyje džiovinti ananasai.

Pagaminta Lietuvoje.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Pirmadieni - 2024-05-01

Omniva terminalas
2,50 €

DPD terminalas
2,50 €

LPexpress terminalas
2,50 €

Kurjeris
3,00 €

Geltoni, saldūs bei su lengva rūgštelės gaiva. Tikra vitaminų ir naudingųjų antioksidantų bomba! Šiuose vaisiuose gausu kalio, mangano, niacino, cinko, geležies, vitamino C. Manganas ypač svarbus kaulams, o vitaminas C padeda kovoti organizmui nuo peršalimo, skatina ląstelių augimą ir atsinaujinimą, svarbus geležies įsisavinimui bei puikiai atminčiai palaikyti. Ananasai gerina virškinimą, pasižymi ir tuo, jog juose beveik nėra riebalų! Be to, visi mūsų vaisiai ir uogos gaminami be pridėtinio cukraus ir konservantų.

 

Puikiai tinka kokteiliams, arbatai, jogurtui, ledams paskaninti, taip pat skanauti po gausios vakarienės, kadangi ananasuose yra labai naudingų fermentų. Šie fermentai vadinami bromelainais. Tai riebalus deginantys ir baltymus skaidantys fermentai – daugiausia jų yra susikaupę ananaso šerdyje. Konservuotuose ananasuose bromelaino nelieka, nes aukštoje temperatūroje jis suyra. Mūsų liofilizuoti ananasai džiovinami ne aukštesnėje kaip 43 laipsnių temperatūroje, tad skanaukite į sveikatą!

 

Sudedamosios dalys: 100% liofilizuoti ananasai.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarius pakuotę sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.

 

PASTABA: Jeigu produktas suminkštėja, įdėkite pakuotę į šaldytuvą arba šaldymo kamerą ir produktas atgaus traškumą, tačiau visuomet patariame suvartoti atidarytą pakuotę kuo greičiau dėl liofilizuotų produktų savybės sugerti drėgmę iš aplinkos labai greitai.

 

004
10 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas