Šamo filė drebučiuose, ŠamŪkis, 170 g

3,34 €
Su mokesčiais
Parduoda: UAB Versala Būsena: Turime

Šamo filė drebučiuose- tai Šamūkio produktas, pagamintas iš Lietuvoje užauginto šamo. Šis konservuotas šamas patiks kiekvienam žuvies mėgėjui ir tam, kas nori pavalgyti greitai, skaniai bei sveikai. Šamūkio šamo filė drebučiuose puikiai tinka pietums darbe ar vakarieniaujant namuose. Idealiai dera prie karštų virtų bulvių ar riekelės šviežios duonos. Tereikia atsidaryti ir mėgautis! Produktas dėl savo sudėties, kuri yra palankesnė sveikatai, apdovanotas "Žaliojo rakto skylutės" ženklu.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
1,82 €

Kurjeris
7,26 €
    • Šamo filė drebučiuose- tai Šamūkio produktas, pagamintas iš Lietuvoje užauginto šamo. Šis konservuotas šamas patiks kiekvienam žuvies mėgėjui ir tam, kas nori pavalgyti greitai, skaniai bei sveikai. Šamūkio šamo filė drebučiuose puikiai tinka pietums darbe ar vakarieniaujant namuose. Idealiai dera prie karštų virtų bulvių ar riekelės šviežios duonos. Tereikia atsidaryti ir mėgautis! Produktas dėl savo sudėties, kuri yra palankesnė sveikatai, apdovanotas "Žaliojo rakto skylutės" ženklu.
      Sudedamosios dalys
      AFRIKINIO ŠAMO FILĖ 55%, drebučių užpilas (vanduo, želatina, druska, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – acto rūgštis, kvapieji pipirai, lauro lapai) 45%. Sudėtyje gali būti salierų, garstyčių, sezamo sėklų, riešutų, pieno ir jo produktų, glitimo turinčių javų ir jų produktų pėdsakų.
       
      Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
      Maistinė vertė (100 g) – 451 kJ/ 107 kcal: riebalų 3,5 g (iš jų sočiųjų 1,2 g), angliavandenių 0,8 g (iš jų cukrų 0,8 g), baltymų 18 g, druskos 0,9 g.
       
      Laikymo sąlygos
      Laikyti 0-25°C temperatūroje. Santykinė oro drėgmė ne daugiau kaip 75%.Atidarius laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 24 val.
       
4779045220167
20 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas