Kortų žaidimas KALBU itališkai

15,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: Kalbu - kortų žaidimas Būsena: Turime

Kortų žaidimas Kalbu - tai linksmas būdas pažinti užsienio kalbą. Žaidimas skirtas asmenims mėgstantiems keliones, dirbantiems svetur bei tiesiog norintiems linksmai praleisti laiką. Žaidimą sudaro 50 žaidimo kortų, kuriuose yra 350 kruopščiai atrinkti dažnai vartojami užsienio kalbų žodžiai bei jų vertimai. Žaidimą galima žaisti nuo 2 iki 6 asmenų. Taip pat kortos gali būti naudojamos kaip priemonė išmokti pavienius užsienio kalbos žodžius.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
1,82 €

Kurjeris
3,03 €

Žaidimo taisyklės:

1. Žaidėjai išsidalina po 6 kortas ir jų niekam nerodo. Kortų kairėje pusėje užrašytas užsienio kalbos žodis, o lygiagrečiai jam, dešinėje - to žodžio reikšmė.

2. Žaidimą pradeda savanoris žaidėjas. Paima 1 kortą iš savo kortų, išsirenka 1 užsienio kalbos žodį su jo vertimu bei 2 papildomus kitus vertimus, esančius kortelėje.

3. Tada žaidėjui iš kairės garsiai perskaitęs užsienio kalbos žodį bei visus 3 vertimo variantus užduoda klausimą „Kuris vertimas yra teisingas?“. Vertimo variantus reikia pateikti atsitiktine tvarka taip, kad kuo sunkiau būtų atspėti teisingą variantą.

4. Jei užklausą gavęs žaidėjas atsako teisingai, tai ją pateikęs žaidėjas padeda į šoną kortą ir paima naują iš likusių neišdalintų kortų krūvos.

5. Jei užklausą gavęs žaidėjas atsako neteisingai, tai paima papildomą kortą (nebent jau turi 6 kortas), o užklausą pateikęs žaidėjas padeda į šoną kortą ir taip sumažina savo kortų skaičių.

6. Žaidimas vyksta ratu. Vienintelis žaidėjas, turintis 6 kortas, gali pakeisti žaidimo eilės kryptį.

7. Maksimalus kortų skaičius vienam žaidėjui - 6 kortos.

8. Laimi tas žaidėjas, kuris lieka be kortų.

italu1
50 vnt.

Susijusios prekės

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas