VAKUUMINIS INDAS, 500 G

21,01 €
Su mokesčiais
Parduoda: MB Saulė ir druska Būsena: Mažas likutis

„TightVac“ yra patentuotu vakuuminiu būdu sandariai uždaromos maisto produktų ir ne tik laikymo talpos, kuriose produktai išlieka švieži iki 3 kartų ilgiau nei įprastuose induose (neatidarius – iki 1 metų). „TightVac“ turi visoje rinkoje lengviausią atidarymo ir uždarymo sistemą.

Apsaugo produktus nuo pašalinių kvapų

Visškai sandarios, uždarant visiškai išstumiamas oras

Išlaiko maisto produktų šviežumą 3 kartus ilgiau        

Itin atsparios vandeniui ir drėgmei

Tamsūs paviršiai apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių

Itin tvirtos, patvarios, todėl ilgaamžės

Juodas / Talpa –  500 G / 1.85 L

Išmatavimai – 19.5 cm x 12 cm 

Svoris – 120 G

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
0,00 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
0,00 €

Kurjeris
0,00 €

BERIBIS PANAUDOJIMAS

Tai yra puikiausios talpos kavai, arbatai, visiems biriems produktams, duonos gaminiams, prieskoniams, gyvūnų maistui, maisto likučiams, tabakui, vitaminams ir beveik viskam, ką tik sugalvosite išlaikyti kuo ilgiau šviežią. „Tightvacs“ išlaikys džiovintus produktus šviežius iki vienerių metų, sūrį šaldytuve – iki dviejų mėnesių !!! Dribsniai, miltai, ryžiai, riešutai, druska, krekeriai, traškučiai, cukrus, saldainiai ir visų rūšių užkandžiai ilgiau išliks šviežūs, neprisigėrę drėgmės bei pašalinių kvapų ir skonių. Vaisiai ir daržovės daug ilgiau išliks švieži šaldytuve. Talpos yra puikios įrankiams, jautriems drėgmei ir dulkėms, laikyti. Elektroninė įranga ir juvelyriniai dirbiniai gali būti laikomi hermetiškai saugioje aplinkoje be dulkių!

 „Tightvacs“ yra geriausias kavos laikymo indas! Jame laikant kavos pupeles ar maltą kavą nepalyginamai ilgiau mėgausitės išraiškingu kavos aromatu ir skoniu.

Talpos gali būti naudojamos ilgalaikiam maisto produktų saugojimui, žygiuose baidarėmis ar valtimis, šviesai jautrių elektronikos prekių apsaugai...

Talpų ilgaamžiškumas leidžia naudoti jas daugelį metų, mažinant vienkartinių talpų naudojimą ir saugant aplinką.

VAK002
3 vnt.

Susijusios prekės

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas