Desertų komplektas Nr.2, 4x2

12,99 €
Su mokesčiais
Parduoda: UAB Straikas Būsena: Turime
Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
0,00 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
0,00 €

Kurjeris
0,00 €

Ar žinojote, kad yra skanių ir naudingų desertų? 

Pasirodo, jais gali mėgautis ne tik vyresni, bet ir mažieji. Marmaluzi sukurti desertai pranoks Jūsų lūkesčius – be priedų, be cukraus,  o skanu ir gardu. 

Desertai praturtinti ožkos pieno varškyte. Ožkos pieno nauda kūdikiams ir mažiems vaikams patvirtinta moksliškai. 

Desertas „Auk sveikas“, su unikalia sudėtimi, praturtintas miško uogomis bei natūraliomis bifido bakterijomis iš ekologiško jogurto. 

Desertų ketverto rinkinuką papildo ir išskirtinio skonio, švelniai poliruotų ryžių ir džiovintų slyvų duetas, kuris natūraliai saldus. 

O ką jau besakyti apie Karalaičių mango desertą su chia sėklomis? Jis užkariauja ne tik vaikučius, bet ir tėveliai negali atsispirti šiam sveikam ir skaniam desertui. 

Keturių skonių desertai po 2 vnt rinkinyje, skirtingi skoniai, tinkami ne tik paskanavimui, po pagrindinių maitinimų, o gali būti, kaip puikus užkandis, laukiant pietų ar vakarienės.

Desertų komplektas - puikus artimos ar tolimos kelionės palydovas. Šauni dovana aktyviai, keliaujančiai šeimai. Virtuvės spintelėje ilgam neužsistovės!:) Telieka įsimesti į rankinę, mašiną ar kuprinę, kad Jūsų mažylis visuomet būtų sotus ir laimingas.

Rekomenduojama pašildyti prieš vartojimą.

Atskiro produkto naudojimo instrukcija pateikta ant produkto etiketės ir atskiroje elektroninės parduotuvės www.marmaluzi.lt produkto kortelėje.

DES8
100 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas