Dekoruoti imbieriniai sausainiai "Boso diena"
Laimingas šefas = laiminga komanda! Boso dienos dovanos ar dekoracijos, nemenkas iššūkis, kiekvienais metais artėjant šiai progai. Rugvilė Jums siūlo savo bosą nustebinti dekoruotais imbieriniais sausainiais, dekoruotais boso dienos tematika.
Dekoruoti imbieriniai sausainiai "Boso diena", tikrai nudžiugins Jūsų bosą, direktorių Boso dienos proga.
Sausainių rinkinį sudaro 3 imbieriniai sausainiai su skirtingomis aksesuarų dekoracijomis .
Dėžutės dydis 13x28 cm.
Sausainius rekomenduojama suvartoti per 3 mėnesius.
Neabejojame - JIS liks nustebintas!
Laimingas šefas = laiminga komanda! Boso dienos dovanos ar dekoracijos, nemenkas iššūkis, kiekvienais metais artėjant šiai progai. Rugvilė Jums siūlo savo bosą nustebinti dekoruotais imbieriniais sausainiais, dekoruotais boso dienos tematika.
Dekoruoti imbieriniai sausainiai "Boso diena", tikrai nudžiugins Jūsų bosą, direktorių Boso dienos proga.
Sausainių rinkinį sudaro 3 imbieriniai sausainiai su skirtingomis aksesuarų dekoracijomis .
Dėžutės dydis 13x28 cm.
Sausainius rekomenduojama suvartoti per 3 mėnesius.
Neabejojame - JIS liks nustebintas!
"Rugvilė" su didele meile kepami imbieriniai sausainiai visomis šeimos šventėmis ir progomis
1. Sausainių gaminimo laikas
1.1. Dekoruoti imbieriniai sausainiai pagaminami per 2-4 d.d.
1.2. Šventiniu laikotarpiu gaminimo laikas gali skirtis. Visa informacija apie pasikeitimus bus pateikta el.parduotuvėje.
2. Sausainių laikymo rekomendacijos
2.1. Laikyti kambario temperatūroje.
2.2. Rekomenduojama patalpų drėgmė 55-65 proc. Esant sausam kambario orui, sausainis gali pakietėti. Šiuo atžvilgiu kietumas nėra senumo požymis, o tik aplinkos poveikis. Jeigu kambaryje pakankamai drėgna, sausainis minkštėja ir bus minkštas.
2.2.1. Jeigu kartais vis tik patalpoje yra pakankamai sausa ir sausainis pakietėja, jį galima sudrėkinti, t.y. suminkštinti. Tokiu atveju sausainius išpakuoti iš dėžutės ir maišelių, sudėti į sandarią dėžutę. Šalia sausainių (neturi liestis) įdėti prapjautą citriną ar kažką kitą, kas savyje turi daug drėgmės. Dėžutę uždaryti ir palaikyti 12-24 val., priklauso nuo sausainių kiekio ir sausainio sukietėjimo. Taip sausainiai įgauna drėgmės ir vėl suminkštėja.
2.3. Sausainius rekomenduojame suvartoti per 3 mėn. Nors dėl natūralaus medaus naudojimo, kaip žinome medus yra natūralus konservantas, jų galiojimo laikas galimas iki 6 mėn.
3. Sausainių pakavimas
3.1. Visi dekoruoti imbieriniai sausainiai, nesvarbu su dėžutėmis ar be dėžučių, atskirai po vieną pakuojami į skaidrius maišelius su lipnia juostele.
3.2. Rinkiniai pakuojami į kartonines dėžutes su skaidriu langeliu. Pagrindinių dėžučių dydžiai: 12x12 cm; 8x22 cm; 13x28 cm; 20x20 cm; 25x25 cm.
4. Sausainių dekoravimo ypatumai
4.1 Norint išgauti gražias, ryškias spalvas reikalingas nemažas kiekis dažų, kurių dažnu atveju yra panaudojame per daug, t.y. viršina leistinas normas. Dėl šios priežasties "Rugvilė" dekoruodama imbierinius sausainius dažus naudoja tik ant glaisto viršaus, o ne juos įmaišo į patį glaistą. Tokiu metodu dekoruotose sausainiuose dažų kiekis yra gerokai mažesnis. Sausainiuose dažų sluoksnis yra tik mažų dulkelių pavidalu.
5. Dekoruotų sausainių sudedamosios dalys
5.1. Imbierinis sausainis: a.r. KVIETINIAI miltai, 82proc. SVIETAS, cukrus, natūralus medus, KIAUŠINIAI, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos geriamoji soda, tetranatrio pirofosfata).
5.2. Glaistas: cukraus pudra, gliukozės sirupas, sausas KIAUŠINIO baltymas (kiaušinių baltymų milteliai, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), vanduo, citrinos rūgštis.
5.3. Dekoras: maistiniai dažai. Spalvos: juoda, geltona, raudona, mėlyna (Vanduo, etanolis, glicerolis, amulgatoriai ir dažikliai E422, E433, E133, E171, E102*, E122*, E151, E110*).
* gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.