Liofilizuotos avietės Wildry, 40 g
Šaltyje džiovintos avietės.
Pagaminta Lietuvoje.
Saldžiai rūgščios, traškios, aromatingos avietės, pilnos įvairiausių vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Jose gausu antioksidantų, kurie lėtina senėjimo procesus organizme bei skaidulų, kurios stiprina imunitetą.
Dėl itin kruopščios atrankos bei lėto liofilizacijos proceso, avietės pasižymi savo puikia, beveik nei kiek nepakitusia išvaizda bei skoniu. Pastarasis kur kas intensyvesnis, dėka vandens pašalinimo liofilizavimo metu.
Liofilizuotos avietės taip pat dera su:
- arbata
- košėmis, ledais, jogurtu
- pieno, ledų arba vaisių kokteiliu
- puošti konditerinius šedevrus, gaminti tortų pertepimus
Sudedamosios dalys: 100% avietės.
Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarius pakuotę sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
PASTABA: Jeigu produktas suminkštėja, įdėkite pakuotę į šaldytuvą arba šaldymo kamerą ir produktas atgaus traškumą, tačiau visuomet patariame suvartoti atidarytą pakuotę kuo greičiau dėl liofilizuotų produktų savybės sugerti drėgmę iš aplinkos labai greitai.