Liofilizuoti lapinių kopūstų traškučiai su paprikų padažu
Rankų darbo, su meile pagaminti lapinių kopūstų traškučiai su paprikomis, saulėgrąžomis ir anakardžiais. Šie kopūstai, kitaip dar vadinami „kale“ arba garbanotaisiais, lapiniais kopūstais, yra ne veltui vadinami „super“ maistu. Juose gausu antioksidantų ir skaidulinių medžiagų, kalcio, kalio, geležies, magnio, fosforo, cinko, provitamino A, vitaminų C, E, K ir B grupės. Be vitaminų gausos, šie kopūstai pasižymi puikiu, išskirtiniu skoniu. Nors iš išorės jie traškūs, burnoje jie kaip mat ištirpsta!
Lapinių kopūstų sudedamosios dalys: “Kale” (garbanotieji lapiniai) kopūstai, raudonosios paprikos, anakardžių riešutai, saulėgrąžų sėklos, vanduo, svogūnai, maistinės mielės, citrinos sultys, druska, česnakai, juodieji pipirai.
Maistinė vertė (100g):
652 kJ/g /157 kcal
Riebalai - 10,11 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rugščių - 1,54 g
Angliavandeniai - 7,74 g
Iš jų cukrūs - 2,49 g
Skaidulinės medžiagos - 4,21 g
Baltymai - 6,63 g
Druska - 0,38 g
Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarius pakuotę sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
Atidarius pakuotę rekomenduojama suvartoti produktą iš karto.
Kiekis: 30 g (+/-1g)
Dėžutė gali skirtis nuo pavaizduotos.