Liofilizuotos gervuogės Wildry, 30g
Šaltyje džiovintos gervuogės.
Pagaminta Lietuvoje.
Gervuogių uogose nedaug cukraus, todėl liofilizacijos proceso dėka šių uogų skonis tampa intensyvesnis ir šiek tiek saldesnis, nei šviežių.
Šiose tamsiose uogose gausu organinių rūgščių: citrinų, obuolių, vyno, salicilo, taip pat rauginių medžiagų. Gervuogės pasižymi gana dideliu kalcio kiekiu, todėl tai puiki prevencinė priemonė prieš kaulų retėjimo ligas.
Gervuogės, ne tik kaip skanėstas, bet ir kaip papuošimas puikiai atrodo ant torto.. :)
Liofilizuotos gervuogės taip pat dera su:
- arbata
- košėmis, ledais, jogurtu
- pieno, ledų arba vaisių kokteiliu
- puošti konditerinius šedevrus, gaminti tortų pertepimus
Sudedamosios dalys: 100% gervuogės.
Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarius pakuotę sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
PASTABA: Jeigu produktas suminkštėja, įdėkite pakuotę į šaldytuvą arba šaldymo kamerą ir produktas atgaus traškumą, tačiau visuomet patariame suvartoti atidarytą pakuotę kuo greičiau dėl liofilizuotų produktų savybės sugerti drėgmę iš aplinkos labai greitai.