MENKĖS file ekologiškame Extra Virgin alyvuogių aliejuje su ekologišku česnaku
Menkė (portugališkai Bacalhau) džiovinta ir sūdyta portugališku tradiciniu metodu, konservuota rankomis. Pagardinta ekologišku alyvuogių aliejumi ir ekologiškais česnakais, išsaugant tradicinį šio portugališko patiekalo derinį.
Kalbėti apie menkes reiškia pasinerti į giliai įsišaknijusias Portugalijos žuvies pramonės tradicijas. Ilgą laiką buvo vartojama sūdyta ir džiovinta menkė. Tačiau populiarėjant žuvies konservavimo metodui, menkė pradėta ruošti ir skardinėse. Valgykite ją priešpiečiams arba su krekeriais skanaukite kaip užkandį. Nepakartojamas skonis !
Šie konservuoti žuvies užkandžiai dėl savo aukštos kokybės ir puikaus skonio yra žinomi visame pasaulyje, gaminami naudojant geriausias atrinktas žuvis ir tradicinį portugalų konservavimo metodą. Žuvis ruošiama rankomis, kad būtų sukurtas aukščiausios kokybės produktas.
Konservuoti žuvies užkandžiai nebūtinai turi būti laikomi šaldytuve, gali būti laikomi sausoje ir vėsioje vietoje. Jie yra paruošti vartoti, tad jų nereikia papildomai ruošti. Jei atidarę skardinę jos visos nesuvartojate, rekomenduojama turinį išimti ir laikyti šaldytuve ir suvartoti per artimiausias 48 valandas. Skanaukite kambario temperatūros konservuotus užkandžius. Patogu ir tiesiai iš skardinės kartu su skrudinta duona ir įvairių salotų garnyru.