• −30%

TIENS antklodė su anijonais "Health Blanket" TQ-D35

240,10 € 343,00 €
Save: 30%
Su mokesčiais
Parduoda: Raktas į sveikatą Būsena: Mažas likutis

TIENS antklodės užpildas neigiamų jonų (anijonų) skaidulos, kurios turi gydomąjį poveikį. Paviršiaus audinys: 100% medvilnė, satinas.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Rytoj - 2024-05-01

Omniva terminalas
0,00 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
0,00 €

Kurjeris
0,00 €

TIENS antklodė su anijonais „Health Blanket“

Gaminio aprašymas

TIENS antklodės su anijonais „Health Blanket“ paviršius pagamintas iš minkštos, plonos, lygios medvilnės, padedančios sukurti sveiką miego aplinką. Užpildas pagamintas iš hipoalerginio, anijoninio poliesterio audinio, idealiai tinka žmonėms, kurie yra jautrūs alergenams. Poliesterio audinio audimo proceso metu į audinį įmaišoma mikronizuotų nano dydžio turmalino miltelių, kurie suteikia antklodei išskirtinių savybių. Mikronizuotos turmalino dalelės veikia kaip neigiamų jonų išskyrimo katalizatorius.

  Anijonai kaip „ORO VITAMINAI

  • Anijonai (neigiami jonai) yra naudingi fizinei ir psichinei žmogaus sveikatai. Veikdami per žmogaus nervų sistemą ir kraujotaką jie gali gali daryti įtaką žmogaus organizmo fiziologinei veiklai.
  • Anijonai gali sustiprinti žmogaus smegenų žievės slopinimo procesą ir koreguoti smegenų žievės funkciją, todėl gali turėti raminamąjį, migdomąjį ir hipotenzinį poveikį.
  • Patekę į žmogaus kvėpavimo takus, anijonai atpalaiduoja bronchų lygiuosius raumenis ir sumažina jų spazmus.
  • Anijonai, patekę į žmogaus kraują, gali sulėtinti raudonųjų kraujo kūnelių nusėdimo greitį, pailginti krešėjimo laiką, taip pat padidinti raudonųjų kraujo kūnelių ir kalcio kiekį kraujyje, sumažinti baltųjų kraujo kūnelių ir cukraus kiekį kraujyje bei sumažinti pieno rūgšties kiekį raumenyse.
  • Anijonai sustiprina oksidacijos procesą inkstuose, kepenyse ir smegenų audinyje.

Šioje TIENS antklodėje pagrindinė žaliava yra anijonų pluoštas, kuris ne tik kaupia šilumą, bet ir ilgai ją palaiko. Antklodės paviršius pagamintas iš medvilninio satino audinio, kuris yra minkštas ir lygus, draugiškas odai, padeda užtikrinti kokybišką miegą.

Paviršiaus audinys:

100% medvilnė, satinas

Pluošto sudėtis:

neigiamų jonų skaidulos

Savybės:

imuniteto stiprinimas, gydomasis poveikis, komfortas, šiluma.

Dydis: 200x230 cm

tiensanklod
2 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas