"Kūrybinės Ekspresijos" Dovanų Rinkinys: Kvapų Akcentas ir 30 EUR Dovanų Čekis animaciniam portretui iš frippos.lt!

48,99 €
Su mokesčiais
Parduoda: Frippos.lt Būsena: Mažas likutis

Leiskite savo artimajam išreikšti save per meną ir atskleisti savo kūrybinį potencialą su "Kūrybinės Ekspresijos" dovanų rinkiniu. Šis rinkinys sukuria ne tik jaukumą jūsų namuose kvapų pagalba, bet ir suteikia unikalų būdą įamžinti ypatingas akimirkas.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
1,82 €

Kurjeris
0,00 €

Kas Rinkinyje:

  1. Kvapų Akcentas: Suteikite savo namams ypatingą atmosferą su mūsų rinkinyje esančiu kvapu. Tai ne tik paprastas aromatas – tai jūsų namų pasaulis, kuriame glūdi jūsų unikalios emocijos ir istorija.

  2. 30 EUR Dovanų Čekis iš frippos.lt: Šis neįprastas dovanų čekis ne tik suteikia galimybę pasirinkti, bet ir skatina kūrybinę ekspresiją per meną. Jūsų artimasis galės išsirinkti ne tik portretą, bet ir jo stilių, nuotaiką ir išraišką.

Unikali Galimybė:

Šis dovanų čekis leidžia jūsų artimajam išsirinkti iš frippos.lt parduotuvės įvairius animacinius portretus. Jis gali pasirinkti tai, kas atspindi jo asmenybę ir jausmus. Tai puiki galimybė įamžinti ypatingą akimirką ir išreikšti save meninėje formoje.

Leiskite jūsų dovanai kalbėti apie jūsų meilę ir palaikymą. Pasirinkite "Kūrybinės Ekspresijos" Dovanų Rinkinį su 30 EUR Dovanų Čekiu ir padovanokite galimybę jūsų artimajam įsijautriai išreikšti save meniniuose darbuose.

FRPKUP30
4 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas