• −15%
  • Nauja

Mel backpack Sea

59,42 € 69,90 €
Save: 15%
Su mokesčiais
Parduoda: MB IŠKRITAU IŠ MEDŽIO Būsena: Mažas likutis

Kuprinės talpa vidutinė, todėl galite neštis A4 formato užrašų knygelę ir visus būtiniausius daiktus: piniginę, raktus, vandens butelį, akinius... 

Pagaminta iš perdirbtų PET butelių.

Pagaminta Ispanijoje.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
1,82 €

Kurjeris
3,03 €
„Reliée Studio“ yra dizaino studija, kurios tikslas – suteikti antrą šansą medžiagoms, daugiausia tekstilei ir odai, kurios buvo paliktos iš gamybos ciklo. Pjovimo atraižos, gabalai su defektais ar ankstesnių kolekcijų likučiai, kurie kitu atveju užimtų vietą sandėlyje arba būtų išmesti. Kūrybiniame procese mes laikome meistriškumą metodo centre, nes kiekvienas kūrinys yra sukurtas iš medžiagos, kurią turime konkrečiu momentu. Todėl mūsų kolekcijos yra riboto tiražo, atsakingai kuriamos gabalas po gabalo, suteikiant joms vertę, kurią kiekvienam objektui suteikia laikas, meilė ir atsidavimas.

Soledad ir Isabel yra du Barselonoje įsikūrę rankinių dizaineriai, kurie, nors ir yra skirtingo išsilavinimo, turi didelę aistrą rankinių dizainui. Soledad yra mados dizaineris, kurį traukia amatai ir modelių kūrimas. Izabelė, architektė, stebi pasaulį per tinklelį. Mėgstame detales ir tobulumą, abu norime pakeisti mados industriją etiškesnio ir tvaresnio verslo modelio link. Įkvėpimas Mūsų įkvėpimas daugiausia kyla iš mūsų kelionių, fotografijos ir šiuolaikinio meno (mes mėgstame Bauhaus mokyklą ir Piet Mondrian); Viduržemio jūros kultūra ir konceptualioji architektūra (pvz., Le Corbusier). Mes ne tik turime labai turtingą visatą, bet ir stebime dabartines tendencijas, nes mėgstame sekti naujienas ir žaisti su naujomis koncepcijomis ir dizainu.

Ši kuprinė paprasta, bet kartu ir stilinga. 

Jos talpa yra vidutinė, todėl galite neštis A4 formato užrašų knygelę ir visus būtiniausius daiktus: piniginę, raktus, vandens butelį, akinius... 

Užsegamas kabliuku, kuris tuo pačiu reguliuojasi. 

Abiejose pusėse yra užsegami mygtukai. 

Pagrindas yra sustiprintas, suteikiantis spalvingą kontrastą. 

Reguliuojami platūs dirželiai.

Vidaus aprašymas:

- Erdvus pagrindinis skyrius 

- Paprasta vidinė kišenė 

Matmenys: aukštis: 34 cm, plotis: 25 cm; Gylis: 10 cm 

Grynas svoris 0,8 

 

Sudėtis:

 Pagrindinis audinys pagamintas iš perdirbto PET butelių, o apdailos iš Reliée Studio mėgstamo vietinio tiekėjo Ispanijoje.

MelBackpackSea
1 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas