KINTSUGI arbata
KINTSUGI CHÁ |Ekologiška žalioji pirmųjų pavasario lapelių arbata (Shincha) | Itin riboto kiekio |
Rinkta rankomis |Užauginta Portugalijoje| Rekomenduojama iki 5 užpylimų |Subtili |
Besiskleidžiančio saldumo | Nuostabiai gaivi| Brandinta „Kintsugi“ dubenyje | 75 G
„Kintsugi“ – 400+ metų japonų menas taisyti suskilusią keramiką, padengiant dūžio vietas laku, apibarstytu ar sumaišytu su aukso milteliais. Pagerbiama unikali dirbinio istorija, pabrėžiant, o ne slepiant, lūžį, netobulumo grožį...
KINTSUGI CHÁ |Ekologiška žalioji pirmųjų pavasario lapelių arbata (Shincha) | Itin riboto kiekio | Rinkta rankomis |Užauginta Portugalijoje| Rekomenduojama iki 5 užpylimų |Subtili | Besiskleidžiančio saldumo | nuostabiai gaivi| Brandinta „Kintsugi“ dubenyje
„Kintsugi“ – 400+ metų japonų menas taisyti suskilusią keramiką, padengiant dūžio vietas laku, apibarstytu ar sumaišytu su aukso milteliais. Pagerbiama unikali dirbinio istorija, pabrėžiant, o ne slepiant, lūžį, netobulumo grožį...
Mūsų pristatomos arbatos plantacija yra vadinamojoje „kamelijų žemėje“ Šiaurės Portugalijos pakrantėje ir yra pirmoji arbatos plantacija žemyninėje Portugalijoje. Tai yra šeimos verslas ir naudoja tik ekologiškus produktus ir tikrų arbatos meistrų puoselėjamus arbatos auginimo ir apdirbimo metodus.
Pristatome ne tik Portugalijos šiaurėje užaugintų arbatų, tačiau ir Japonijos ūkiuose užaugintos pasaulinės klasės arbatos, žaliosios arbatos mišinių iš portugališkų ingredientų, valgomų gėlių ir portugališkų aromatinių žolelių mišinių.
Visos mūsų arbatos yra ekologiškos, o ją augina ir apdirba ūkininkai, dirbantys atskirose, mažose šeimos ūkiuose. Visos arbatos yra aukštos kokybės, o tai reiškia, kad iš tų pačių lapų galima pagaminti bent du užpilus. Mūsų aukščiausios kokybės arbatos yra tinkamos paruošti iki penkių užpilų. Arbatos pakuotė taip pat daro minimalų poveikį aplinkai. Arbatos yra supakuotos vakuume, o tai ne tik išsaugo arbatos geriausias savybes, bet ir leidžia transportuoti didesnį pakuočių skaičių viename konteineryje, taip sumažinant anglies dioksido kiekį.