EKOLOGIŠKA BALTOJI ARBATA YUE GUANG BAI

17,01 €
Su mokesčiais
Parduoda: MB Saulė ir druska Būsena: Mažas likutis

BALTOJI ARBATA YUE GUANG BAI| nuostabi arbata iš Kinijos | 50 G| Galimi kiti kiekiai – 250 G ir 1 KG

Gėlių aromatai su subtiliu puikios juodosios arbatos poskoniu| nedidelis kiekis kofeino

Baltoji arbata Yue Guang Bai gaminama Kinijos Yunano provincijoje. Gaunama iš istorinių Qing Mao arbatos augalų, kurie paprastai naudojami Pu Er arbatai gaminti. Pavasarį neprasiskleidę pumpurai ir kai kurie lapai nuimami ir paliekami kruopščiai išdžiūti.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
0,00 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
0,00 €

Kurjeris
0,00 €

PASAULIO GERIAUSIOS

Arbatos pasaulis yra labai įvairus, patrauklus ir labai naudingas. Iš to paties augalo (Camellia sinensis) galima gaminti visų rūšių arbatą: žaliąją, baltąją, juodąją, geltonąją ir raudonąją. Atsižvelgdami į tai, mes parinkome keletą pagrindinių ekologiškų arbatos pavyzdžių iš daugelio pasaulio šalių, norėdami parodyti neįtikėtiną arbatos pasaulio įvairovę ir stulbinančią kokybę. Tikimės, kad jums patiks šis nuotykis...

Visos mūsų arbatos yra ekologiškos, o ją augina ir apdirba ūkininkai, dirbantys atskiruose, mažuose šeimos ūkiuose. Visos arbatos yra aukštos kokybės, o tai reiškia, kad iš tų pačių lapų galima pagaminti bent du užpilus. Mūsų aukščiausios kokybės arbatos yra tinkamos paruošti iki penkių užpilų. Arbatos pakuotė taip pat daro minimalų poveikį aplinkai. Arbatos yra supakuotos vakuume, o tai ne tik išsaugo arbatos geriausias savybes, bet ir leidžia transportuoti didesnį pakuočių skaičių viename konteineryje, taip sumažinant anglies dioksido kiekį.

Tea13
1 vnt.

Susijusios prekės

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas