Pneumatinis variklis Ugears, 81 vnt

24,90 €
Su mokesčiais
Parduoda: UAB Agutis Būsena: Turime

Sudėtingumo lygis: Lengvas
Komponentų skaičius: 1 - 100
Numatomas surinkimo laikas: 0.5 - 2 val.
Rekomenduojamas amžius: 14+

 

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
4,83 €

Kurjeris
7,25 €

Medinis konstruktorius Pneumatinis variklis – UGEARS modelis, demonstruojantis garo variklio veikimą

Medinis konstruktorius Pneumatinis variklis yra puikiai suprojektuotas medinis konstruktorius. Puiki dovana vaikams ir suaugusiems. Įdomus ir naudingas konstruktorius, tinkamas „pasidaryk pats“ mėgėjams. Dalys pagamintos iš aplinkai nekenksmingų medžiagų – medžio. Rinkinyje yra visos reikalingos dalys ir nuoseklios instrukcijos. Surinkimo metu laviname smulkiąją motoriką, vaizduotę, dėmesingumą ir atkaklumą. Tai iššūkis tiek akims, tiek rankoms. Jums patiks surinkimo procesas. O galutinis rezultatas – papuoš jūsų namų interjerą!

Medinis konstruktorius Pneumatinis varikis – veikiančio garo variklio pavyzdys ir 3D modelis

Patekite į garų variklių epochą ir pasinerkite į nuotykius su Pneumatiniu varikliu. Pneumatinis variklis yra nedidelis, bet pilnai veikiantis garo variklio pavyzdys. Šis UGEARS modelis skiriasi nuo tikro garo variklio tik tuo, kad jis judesiui naudoja oro slėgį, o ne garus.

Naudokite įprastą pripūstą balioną ir stebėkite, kaip stūmokliai ir krumpliaračiai juda taip pat, kaip kadaise ir garvežių varikliai. Modelis yra su įmontuotu oro slėgio matuokliu ir dviem skyriais sandėliavimui bei atsarginėms dalims.

4820184120129
10 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas