• −30%
  • Nauja

Dvipusis guolis šuniui - SAUGI VIETA | M dydis

65,10 € 93,00 €
Save: 30%
Su mokesčiais
Parduoda: MB Pilnas namas Būsena: Mažas likutis

Rankų darbo, pagamintas Lietuvoje guolis išskirtinis tuo, kad pagamintas iš dviejų skirtingų baldinių audinių, kurie yra sertifikuoti, draugiški gyvūnams, itin patvarūs, lengvai valomi. Guolio užpildas taip pat iš baldų pramonėje naudojamų užpildų. Viduje ištisinis ortopedinis čiužinys su papildomų paminkštinimu, kad namų princo ar princesės poilsis būtų aukščiauios klasės. 

Turėdami vieną guolį realiai turėsite du!

Guolis sukurtas taip, kad būtų itin komfortiškas šuniui, bet kartu tvirtas, patvarus ir lengvai prižiūrimas vien drėgna šluoste. Dėl savo dizaino bus lengvai pritaikomas namų erdvėse.

Dydžiai:

  • M - 70 x 55 cm
  • L - 90 x 60 cm

 

Dydis
Spalva
Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Antradieni - 2024-05-02

Omniva terminalas
0,00 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
0,00 €

Kurjeris
0,00 €

Guolis gali būti ta vieta, kur šuo praleis daugiausiai laiko, ypač jei dienos metu mėgsta miegoti ir laukti, kol šeimininkai atsilaisvins nuo dienos darbų.

Tačiau reikia atrasti tokį guolį, kurį šuo rinksis mieliau nei šeimos sofą ar grindis.

Šis guolis išskirtinis tuo, kad pagamintas iš dviejų skirtingų baldinių audinių, kurie yra sertifikuoti, draugiški gyvūnams, itin patvarūs, lengvai valomi. Guolio užpildas taip pat iš baldų pramonėje naudojamų užpildų. Viduje ištisinis ortopedinis čiužinys su papildomų paminkštinimu, kad namų princo ar princesės poilsis būtų aukščiauios klasės. Juk dauguma šunų mieliau renkasi pasnausti ant lovos ar sofos, nei savo guolyje. Ant šio guolio jausis kaip ant lovos!

Turėdami vieną guolį realiai turėsite du!

  • Iš vienos pusės guolio paviršius panašus į odą (odos imitacija). Šios pusės užpildas šiek tiek kietesnis.
  • iš kitos pusės paviršius veliūrinės medžiagos ir vidinis užpildas šiek tiek minkštesnis.

Guolis lengvai pritaikomas įvairiuose interjeruose, neutralių pilkos ir rudos spalvų. Gali tapti stilingu namų akcentu arba įsilieti į aplinką ir būti nepastebimu. Itin patogu naudoti ir narvuose, nes yra stačiakampio formos.

Esant poreikiui šį guolį ofise galėsite transportuoti į ofisą ar pasiimti atostogų metu. Guolyje patogiai įvirtinta rankena pernešimui. Pastačius statmenai prie sienos, sofos ar stalo užima mažai vietos.

Guolis sukurtas taip, kad būtų itin komfortiškas šuniui, bet kartu tvirtas, patvarus ir lengvai prižiūrimas vien drėgna šluoste. Dėl savo dizaino bus lengvai pritaikomas namų erdvėse.

Dydžiai:

  • M - 70 x 55 cm
  • L - 90 x 60 cm

Kaip prižiūrėti guolį?

Guolis itin lengvai valomas. Galite tiesiog nusiurbti paviršių dulkių siurbliu arba nuvalyti drėgna šluoste, nes pagamintas iš easy clean, pet proof ir pet friendly audinių. Guolio audinius rekomenduojama valyti švelniomis priemonėmis, skirtomis apmušalams. Nenaudoti stiprių ploviklių ar balinimo priemonių. Šuns kailį lengvai pašalinsite pūkų surinkėju, skirtu drabužiams ar drėgna šluoste. Susikaupus didesniems nešvarumams guolio viršutinę dalį galima skalbti žemoje temperatūroje rankomis arba skalbimo mašinoje 30C. Tereikia atsegti užtrauktuką ir išimti vidinį užpildą. Nedžiovinti džiovyklėje.

GuolisSaugiVietaM
3 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas