LEVANDŲ ŽIEDŲ ARBATA, 60 GR.

11,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: Levanderija Būsena: Mažas likutis

Levandų žiedų arbata  – veiksminga pirmoji pagalba, pajutus galvos skausmą, nuovargį. Gali padėti nuo nemigos, nerimo. Kulinarinė levanda. Džiovintų levandų žiedų dėl skonio dedama į kepinius, medų, uogienes, cukrų ir net druską.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
3,99 €

DPD terminalas
3,63 €

LPexpress terminalas
3,63 €

Kurjeris
7,26 €

Levandų žiedų arbata – veiksminga pirmoji pagalba, pajutus galvos skausmą, nuovargį. Gali padėti nuo nemigos, nerimo. Džiovintų levandų žiedų dėl skonio dedama į kepinius, medų, uogienes, cukrų ir net druską.

Levandos taip pat naudojamos ruošiant alkoholinius ir nealkoholinius gėrimus. Rūkant žuvį, levandų kartu su kadagio uogomis dedama į rūkstančius pjuvenus, kad dūmai, kuriuose rūkoma žuvis, būtų aromatingi.

Levandos puikiai dera ir su kitais prieskoniais – melisa, mėtomis, čiobreliais ir šalavijais.


Aitrus, pikantiškai kartaus skonio. Levandos naudojamos kaip priedas prie salotų, padažų. Taip pat dedama į įvairias sriubas – grybų, daržovių ir žuvies, antruosius daržovių patiekalus, keptą ir troškintą avieną. Levandos žiedai patiekalams suteikia savotišką prie­skonį, tik juos reikia vartoti labai mažais kiekiais. Dedama į pada­žus, žuvų sriubas, apkepus, daržoves, ypač tinka avienos patiekalams. Taip pat jų dedama į desertus, kepinius, netgi užšaldoma ledo kubeliuose. Svarbiausia, nepadauginti.

 

Sudedamosios dalys: levandų žiedai.

Kilmės šalis: Prancūzija

Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį arbatos užpilkite 200 ml karšto vandens (85°C) ir palaukite 3-5 minutes.

 

015
6 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas