MORIMOTO SENCHA subtili žalioji ekologiška Sencha arbata

17,71 €
Su mokesčiais
Parduoda: MB Saulė ir druska Būsena: Išparduota

MORIMOTO SENCHA |Subtili žalioji ekologiška Sencha arbata | skirta ruošti užpilant šaltu, taip pat ir karštu vandeniu | 100 g pakuotėse (20 pakelių po 5 g) | Galimi kiti kiekiai – 500 G ir 1 KG

Gaivi žaluma| subtili arbata su švelniu, natūraliu saldumu |šiek tiek kofeino, ruošiant karštame vandenyje, be kofeino - ruošiant šaltame vandenyje.

 

 

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
0,00 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
0,00 €

Kurjeris
0,00 €

Japonijoje arbata yra daug daugiau nei tik gėrimas, tai yra pasaulėjauta. Japoniška žalioji arbata yra pati subtiliausia ir gaminama labai atsargiai. Skirtingai nuo kitų arbatos gamintojų, japonai garina šviežiai nuskintus lapus, kad išlaikytų smaragdo žalumą, būdingą šviežiam lapui ir gaivų aromatą. Šio gamybos metodo pranašumas yra tai, kad išsaugomi visi aktyvūs ir sveikatai naudingi arbatos lapo komponentai - vitaminas C, mikroelementai, antioksidantai.

„Morimoto Sencha Cold and Hot“ trikampiuose maišeliuose, todėl lengvai paruošiama bet kokioje situacijoje. „Morimoto“ šeimos pagaminta Sencha yra pirmojo derliaus. Arbatą galima paruošti karštame vandenyje (700 ml / 70 ° C / 2 min.) arba šaltame vandenyje (paketėlį įdėkite į stiklainį su 1 litru negazuoto vandens ir leiskite pabūti 10 minučių). Abiem atvejais būtina gerai išmaišyti, kad išsiskirtų spalva ir skonis. Gautas gėrimas yra gaivios žalios spalvos, malonaus saldumo ir labai gaivaus skonio.

Tea16

Susijusios prekės

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas