Šaltai ruošiama KADOTA KOUCHA Ekologiška Japoniška juodoji lapelių arbata

16,93 €
Su mokesčiais
Parduoda: MB Saulė ir druska Būsena: Išparduota

KADOTA KOUCHA | Japoniška juodoji lapelių arbata | skirta ruošti užpilant šaltu, taip pat ir karštu vandeniu |100 G

Subtili juodoji arbata su citrusinių vaisių prieskoniu| Galimi kiti kiekiai – 500 G ir 1 KG

Gamintojas „Kadota“ iš Miyazaki prefektūros augina šią subtilią „Yabukita“ veislės juodąją arbatą, kuri paprastai naudojama Japonijoje žaliai arbatai gaminti. Vasaros derliaus Koucha turi vaisinių natų ir šiek tiek natūralaus saldumo. Ją galima paruošti tiesiogiai šaltame vandenyje.  Rekomenduojame –  8g / 400ml, laikyti 30 minučių.

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
0,00 €

DPD terminalas
0,00 €

LPexpress terminalas
0,00 €

Kurjeris
0,00 €

ŠALTUOJU BŪDU RUOŠIAMA ARBATA

Iš esmės visas arbatas galima ruošti šaltame vandenyje, tačiau kol bus išgauti gardūs skoniai, gali prireikti daug laiko. Mes didžiuojamės galėdami pristatyti lapų (ne tirpios arbatos) arbatos pasirinkimą, specialiai skirtą greitai paruošti ją šaltame vandenyje. Kai kurios arbatos yra trikampiuose paketėliuose, kad galėtumėte jas paruošti ąsotyje arba tiesiog vandens butelyje ir galėtumėte atsigaivinti karštomis vasaros dienomis.

Arbatos pasaulis yra labai įvairus, patrauklus ir labai naudingas. Iš to paties augalo (Camellia sinensis) galima gaminti visų rūšių arbatą: žaliąją, baltąją, juodąją, geltonąją ir raudonąją. Atsižvelgdami į tai, mes parinkome keletą pagrindinių ekologiškų arbatos pavyzdžių iš daugelio pasaulio šalių, norėdami parodyti neįtikėtiną arbatos pasaulio įvairovę ir stulbinančią kokybę. Tikimės, kad jums patiks šis nuotykis...

Visos mūsų arbatos yra ekologiškos, o ją augina ir apdirba ūkininkai, dirbantys atskiruose, mažuose šeimos ūkiuose. Visos arbatos yra aukštos kokybės, o tai reiškia, kad iš tų pačių lapų galima pagaminti bent du užpilus. Mūsų aukščiausios kokybės arbatos yra tinkamos paruošti iki penkių užpilų. Arbatos pakuotė taip pat daro minimalų poveikį aplinkai. Arbatos yra supakuotos vakuume, o tai ne tik išsaugo arbatos geriausias savybes, bet ir leidžia transportuoti didesnį pakuočių skaičių viename konteineryje, taip sumažinant anglies dioksido kiekį.

Tea15

Susijusios prekės

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas