Mechaninė gėlė Ugears, 101 vnt

42,90 €
Su mokesčiais
Parduoda: UAB Agutis Būsena: Turime

Sudėtingumo lygis: Lengvas
Komponentų skaičius: 100 - 200
Numatomas surinkimo laikas: 0.5 - 2 val.
Rekomenduojamas amžius: 14+

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
4,83 €

Kurjeris
7,25 €

Mechaninė gėlė – nuostabi dovana, išsiskirianti savo grožiu bei neįtikėtinu mechanizmu

Mechnainė gėle: nuostabaus grožio žiedlapiai bei švelnus medžio kvapas jūsų mėgstamiems papuošalams. Tai viskas ko reikia, norint, kad magiška kelionė prasidėtų.

Mechaninė gėlė – nuostabi dovana / gera dovana bet kokio amžiaus atstovėms

Pasukus žiedą gėlės centro link, žiedlapiai švelniai “išsiskleidžia”. Sukant žiedą toliau, gėlės pavidalo papuošalų stovas užsidaro. Mechaninė gėlė – tai jūsų vaizduotei paklusni dėžutė. Joje galite laikyti saldumynus, smulkias detales bei kitus daiktus.

Rinkinį sudaro du, skirtingų temų stovai, tad yra galimybė rinktis tarp “balerinos” ir “laimės medžio” formų laikiklių jūsų papuošalams.

UGEARS modelis Mechninė gėlė pagamintas iš aukštos kokybės medienos ir turi viską, ko gali prireikti konstravimui. Detalių kokybė yra aukščiausio lygio. Lazeriais iš faneros plokščių išpjautos smulkios detalės suteikia medienai tvirtumo bei elastingumo. Detales belieka išspausti iš faneros plokščių, reikalui esant patrinti švitriniu popieriumi ir surinkt. Netrukus pamatysite pilną modelio vaizdą.

Kaip ir visi kiti UGEARS modeliai, Sunkiasvorio sunkvežimio konstravimo instrukcija yra nuosekli, aiški, spalvota ir nesunkiai įvykdoma.

Modelio surinkimo instrukcija yra išversta į 11 kalbų (ukrainiečių, anglų, vokiečių, prancūzų, lenkų, ispanų, rusų, turkų, italų, mandarinų ir korėjiečių ). Modelio konstravimas nereikalauja nei klijų, nei kitų specialių papildomų įrankių.

4820184120273
10 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas