Marble Run – Grandininis keltuvas Ugears, 400 vnt

52,90 €
Su mokesčiais
Parduoda: UAB Agutis Būsena: Turime
Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
4,83 €

Kurjeris
7,25 €

Marble Run – Rutuliukų trasa Grandininis keltuvas. Puiki STEM priemonė

Kas marmuriniuose bėgimuose daro juos tokius patrauklius? Vaikai (ir suaugusieji!) valandų valandas gali stebėti rutuliukus, besileidžiančius takeliu, įveikiant įvairias kliūtis. Marmuriniai bėgimai žavi, patraukia mūsų dėmesį, bet kartu ir atpalaiduoja. Marmuriniai bėgimai ir lenktynės tapo netikėtu „YouTube“ reiškiniu – tūkstančiai vaizdo įrašų sulaukia milijonų peržiūrų. Jūs pasirenkate marmurą, kurį norite stebėti, pasidžiaugti, svarstote, kuriuo keliu jis eis, atsiduriate marmuro vietoje, įsivaizduodami, kad esate čia pat su stiklo rutuliu, leidžiatės į nuostabią, nežinomą kelionę, su vingiais. ir staigmenų už kiekvieno kampo. Jaudulys dar didesnis, kai marmurinį bėgimą pastatote patys. Dabar jūs ne tik pasyviai žiūrite vaizdo įrašą, bet ir visiškai investavote, nes savo rankomis sukūrėte nuostabią mašiną.

Pristatome Ugears Marble Run Chain Hoist – jaudinantį meno ir inžinerijos derinį. Marble Run Chain Hoist yra graži kinetinė skulptūra ir sudėtingas žaislas, kuris moko pramogaujant. Šiame „pasidaryk pats“ medinio marmuro takelyje yra grandininis keltuvas, varomas rankiniu švaistikliu, ir daugybė takelių, kurių kiekvienas turi savo unikalią ir smagią kliūtį ar elementą. Pasukite rankeną pagal laikrodžio rodyklę, kad mašina pradėtų judėti, ir stebėkite, kaip medinis grandininis keltuvas surenka ir pakelia rutuliukus į mašinos viršų, kur 3 krypčių jungiklis paskirsto juos skirtinguose takeliuose. Vienas marmuras nusileidžia lataku su kilpa-kilpa apačioje; kitas nusileidžia įvairiais kaskadų etapais, o kiti trys surenkami į akumuliatorių, tada paleidžiami vienu iš trijų trumpųjų takelių. Visi rutuliukai praeina per bendrą padėklą arba rinktuvą prieš grįžtant prie grandininio keltuvo, kad būtų pakelti kitoje kelionėje.

Marble Run Chain Hoist yra modulinis ir gali būti prijungtas prie kitų Marble Run Chain Hoist (gali būti jungiami 2 arba 4 modeliai, poromis), naudojant specialias jungtis (pridedama). Prijunkite du marmurinius grandininius keltuvus priekyje arba sujunkite keturis kartu, tiek priekyje, tiek iš šono, kad sukurtumėte mini keltuvų ir bėgių sistemą.

Aukščiausia pasaulyje riedančio rutulio skulptūra, 72 pėdų aukščio, yra „Energijos mašina“, esanti Honkongo mokslo muziejuje. Vienos pėdos ūgis mūsų Ugears medinio marmuro bėgimas gal ir nėra didžiausias, bet manome, kad jis pats mieliausias! Mūsų „pasidaryk pats“ Marble Run Chain Hoist kompaktiškoje erdvėje supakuoti keli elementai, todėl galite spėti, kuriuo keliu pasuks jūsų mėgstamiausias marmuras. Kai rutuliukai patenka į 3 krypčių jungiklį, kiekvienas rutuliukas uždaro už savęs esančias „duris“, leidžiančias kitam rutuliui praeiti toliau. Trečiasis marmuras, praeinantis per paskutinę skylę, atidaro duris svirtimi.

Patirkite pasitenkinimą kurdami savo intriguojančią 3D dėlionę / kinetinę skulptūrą / marmurinį bėgimą savo rankomis. Viskas, ko reikia šiam smagiam „pasidaryk pats“ projektui, yra tiesiai į dėžutę, įskaitant išpjautas medines lentas, 10 rutuliukų, vašką ir švitrinį popierių (optimalioms pavarų funkcijoms). Kiekviename „Ugears“ modelių rinkinyje, 3D galvosūkyje ar galvosūkyje yra išsamių iliustruotų instrukcijų rinkinys 11 kalbų. Marble Run Chain Hoist yra 400 vienetų, yra “vidutinio” lygio, jo numatomas surinkimo laikas yra 7 valandos. Statydami šį išradingą medinį marmurinį takelį sužinosite apie pavarų ir varomų pavarų veikimą bei sąveiką pavarų komplektuose, subtilų atsvarų veikimą ir sužavės 3 krypčių jungiklio ir akumuliatoriaus mechaniką, kurią jie nustato. rutuliukų kursas.

Jūs ir jūsų šeima smagiai praleisite valandas kurdami šį „pasidaryk pats“ rinkinį, nereikės klijų ar specialių įrankių. Tiesiog ištraukite medines dalis iš lazeriu išpjautų lentų, tada sujunkite jas ir stebėkite, kaip marmuras įgauna formą. Mūsų aukštos kokybės preciziškai lazeriu pjaustytos detalės yra pagamintos iš natūralaus medžio kompozitų, turi nuostabų kvapą ir puikiai dera. Jei statydami sulaužysite gabalą, jokių problemų! Kiekviename Ugears modelyje yra kelios atsarginės dalys, o jei tai unikali detalė, kuri yra pažeista ar sulūžusi, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba ir mes mielai atsiųsime jums atsarginę dalį nemokamai! Nemokamos atsarginės dalys – tik dalis „Ugear“ įsipareigojimo aptarnauti klientus.

Linksmybės nesibaigia ties kūrimu. Naudojant statinius modelius, baigtas modelis dažnai patenka į aukštą lentyną, renkantis dulkes. Ne taip su Ugears! Kai baigsite statyti šį „pasidaryk pats“ marmurinį bėgimą, linksmybės tik prasideda! Stebėkite, kaip atgyja medinė dėlionė, kai sukdami keltuvą siųsite rutuliukus į jų nuotykius. Kiekvienas, ieškantis žaislo, kuris suteiktų daugiau nei 5 minučių linksmybių, marmurinis bėgimas tikrai patrauks bet kurio vaiko (ar suaugusiojo!) dėmesį.

Ieškote unikalios dovanos namams ar biurui? Marble Run Chain Hoist yra patrauklus būdas atsipalaiduoti prieš grįžtant prie atliekamos užduoties, nesvarbu, ar tai būtų stalo sutvarkymas, el. laiškų išsiuntimas ar pasiruošimas kitam mastelio keitimo skambučiui. Visiems patinka stebėti, kaip rutuliukai pereina per sudėtingą mašiną – tai tik žmogaus prigimties dalis! Galbūt

Tradiciškai „Ugears“ modeliai yra pagaminti iš medinių medžiagų ir yra su viskuo, ko reikia surinkimui. Laikykitės mūsų išsamaus žingsnis po žingsnio daugiakalbio vadovo ir be prakaito pateksite į finišo tiesiąją.

4820184121270
10 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas