Stalinis laikrodis Dangaus stebėtojui Ugears, 338 vnt

84,90 €
Su mokesčiais
Parduoda: UAB Agutis Būsena: Turime
Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
4,83 €

Kurjeris
7,25 €

Stalinis laikrodis Dangaus stebėtojui „Sky Watcher Tourbillon“

Stalinis laikrodis Dangaus stebėtojui!

Pristatome Dangaus stebėtojo Tourbiljono stalinį laikrodį. Tai prie tobulybės priartėjęs, išradingų UGEARS konstruktorių sukurtas laikrodžio 3D modelis.

XVII a. Laikrodžio mechanizmo visatos teorija teigė, kad Žemė, dangus ir jų judėjimas yra kaip milžiniškas laikrodis. Dievas buvo laikomas Laikrodžio kūrėju. Buvo manoma, kad trijų Niutono dėsnių ir gravitacijos teorijos pakanka paaiškinti bet kokio pobūdžio reiškinius naudojant mechanines koncepcijas.

„Ugears“ mėgsta mechanines koncepcijas! Nusilenkdami Isaacui Niutonui, pristatome Stalinį laikrodį Dangaus stebėtojui „Sky Watcher Tourbillon“. Tai iš tiesų žavingas įsivaizduojamos observatorijos ir funkcionalaus stalo laikrodžio derinys!

Daugelį metų Ugears gerbėjai visame pasaulyje ragino sukurti funkcionalų medinio laikrodžio modelį. UGEARS konstruktoriai sukūrė net du:

  • gravitacinį, sieninį laikrodį “Aero clock”
  • spyruoklinį Stalo laikrodį Dangaus stebėtojui „Sky Watcher Tourbillon“

Laikrodžiai yra sudėtingi mechanizmai. Esame tikri, kad niekada netikėjote, kad patys galite surinkti laikrodį iš medžio. Tokį laikrodį, kuris tiksliai rodytų laiką!

Norėdami sukurti šį nuostabų „pasidaryk pats“ laikrodį, mūsų dizaineriai ir inžinieriai išsprendė daug sudėtingų uždavinių. Tarp jų trinties, krumpliaračio dantų tvirtumo, laikrodžio korpuso ir turbiloninių ašių sukimosi, veikiant spyruoklinei apkrovai, problemas.

Dabar iššūkis jums – sumontuoti šią unikalią 3D dėlionę ir tapti laikrodžių meistru savo steampunk visatoje.

Kas yra turbiljono laikrodis?

Pirmąjį turbiljono prototipą 1795 metais sukūrė ir patentavo Abraham-Louis Breguet. Jam pavyko sumažinti mechanizmo dydį ir sumontuoti jį kišeniniame laikrodyje. Po daugiau nei šimtmečio, 1920 m., Alfredas Helwigas sukūrė „skraidantį turbiljoną“, kuris atvėrė mechanizmą, kad jį būtų galima pamatyti, suteikdamas jam estetinę funkciją.

Šiandien yra daug turbiljono mechanizmo variantų, įskaitant vienos, dviejų ir trijų ašių konstrukcijas. Visi turbiljono modeliai yra įmantrūs inžineriniai kūriniai. Laikrodis su turbiljonu paprastai kainuos žymiai daugiau, nei laikrodžio modeliai be šio mechanizmo. Tai speciali laikrodinė konstrukcija, kurioje visas mechaninio laikrodžio mechanizmas yra sumontuotas tokiame tarsi “vėžimėlyje”, kuris nuolatos sukasi ratu.

Kokia tourbillon’o paskirtis? Vienas iš esminių mechaninio laikrodžio eigą sąlygojančių faktorių yra laikrodžio padėtis erdvėje. Laikrodžio rodyklių judėjimas aukštyn ir žemyn turės kiek skirtingą – šiek tiek greitesnę ar lėtesnę eigą. Siekiant eliminuoti šį efektą ir tuo pasiekti didesnį mechaninio laikrodžio tikslumą, buvo sukurtas tourbillonas.

Išskirtinis stalo laikrodžio Dangaus stebėtojui „Sky Watcher Tourbillon” bruožas yra besisukantis turbiljonas, esantis laikrodžio viršuje. Rankiniuose ir kišeniniuose laikrodžiuose turbiljono mechanizmas padėdavo padidinti tikslumą, neutralizuodamas gravitacijos poveikį.  Staliniuose ir sieniniuose laikrodžiuose turbiljono funkcija buvo ir yra labiau dekoratyvinė.

Tačiau reikia pažymėti, kad šiuo metu tourbillon’as iš esmės jau nėra (arba itin retai yra) naudojamas siekiant didesnio tikslumo.  Tai labiau mechanizmo sudėtingumo bei jo konstrukcinio įdomumo demonstracija.

Tai pasakytina ir apie „Sky Watcher Tourbillon“ stalinį laikrodį iš Ugears. Turbiljono mechanizmas yra panašus į didelę teleskopinę observatoriją, naudojamą dangaus stebėjimui. Galbūt jos pagalba jūs sukursite dangaus žemėlapį? Arba surasite naują planetą ar nežemiškos gyvybės ženklų?

Šveicariškų Turbiljono laikrodžių kaina

Laikrodžiai su turbiljono mechanizmu yra reti, o kartu ir gana brangūs. Kai 2016 m. Heuer pristatė modelį su tourbillon’u Carrera Heuer-02T, jis kainavo “tik” 14.900 CHF (Šveicariškų frankų).

Keliais metais vėliau mažesnė šveicarų firma Horage pristatė modelį Tourbillon 1, kuris kainavo pigiau – “vos” 7.600 Šveicarijos frankų.

Stalinis laikrodis Dangaus stebėtojui “Sky Watcher Turbillon”

„Sky Watcher“ turbiljono mechanizmas turi tris sukimosi ašis: vertikalią laikrodžio ašį, horizontalią laikrodžio ašį ir centrinę vidinės sferos ašį. Laikrodis veikia dėl prisukamos, metalinės, plokščios spyruoklės ir joje sukauptos potencinės energijos.

Kai spyruoklė yra pilnai prisukta, laikrodis gali veikti maždaug 2-3 valandas. Šio laiko visiškai pakanka užburiančio mechanizmo stebėjimui ar trumpai atsipalaiduoti malonaus laikrodžio tiksėjimo fone.

Stalinis laikrodis Dangaus stebėtojui nėra skirtas pradedantiesiems 3D dėlionių ir konstruktorių mylėtojams. Šis modelis bus iš tiesų puikus iššūkis labiau patyrusiems modeliuotojams. Rinkdami savo Tourbiljono stalo laikrodį, atsižvelkite į mechanizmo sudėtingumą. Atminkite, kad norint išlaikyti tikslų laiką, jūsų laikrodis turi būti suteptas ir tiksliai surinktas.

Balansinio rato dėka modelis leidžia reguliuoti laiką, nesvarbu, ar laikrodis veikia greitai, ar lėtai. Be abejo, galite nustatyti esamą laiką ekrane sukant būgnus: pirmiausia minutes, tada ir valandas.

Jūsų Stalo laikrodis Dangaus stebėtojui “Sky Watcher Tourbillon” turi išsamias iliustruotas instrukcijas.

Jei surinkimo metu sulaužote dalį, tiesiog praneškite mums elektroniniu paštu ar telefonu. Atsarginės dalys galės būti atsiimamos mūsų veiklos vykdymo vietoje nemokamai.

„Sky Watcher Tourbillon“ – gražus ir intriguojantis kiekvienų namų interjero elementas

Ugears stalinis laikrodis „Sky Watcher Tourbillon“ bus gražus ir intriguojantis kiekvienų namų interjero elementas. Tai taip pat puiki dovanos idėja. Padovanokite šį „pasidaryk pats“ laikrodžio rinkinį kaip šventinę ar gimtadienio dovaną. Tuo pačiu padovanosite ir nuostabų iššūkį bei neužmirštamas emocijas.

Galite pasidovanoti šį unikalų 3D konstruktorių ir sau. Taip sukursite ir turėsite puiką interjero detalę savo namams ar biurui. Galite padovanoti jau surinktą Ugears 3D galvosūkių laikrodį kaip ypatingą dovaną mylimam žmogui. Kartu padovanosite unikalų, rankų darbo meno ir inžinerijos kūrinį, į kurį investavote savo laiką ir talentus.

Stalo laikrodis „Sky Watcher Tourbillon“ patiks naktinio dangaus stebėtojams, žvaigždžių tyrinėtojams, astronomams mėgėjams, laikrodininkams, laikrodžių entuziastams, patyrusiems modelių kūrėjams ir visiems, kurie vertina puikų dizainą ar „pasidaryk pats“ iššūkį.

Ugears stalinis laikrodis „Sky Watcher Tourbillon“ turi 338 dalis ir yra skirtas Pažengusiems. Numatomas modelio surinkimo laikas – 15 valandų.

Tradiciškai UGEARS modeliai yra pagaminti iš medinių medžiagų ir yra su viskuo, ko reikia surinkimui. Laikykitės mūsų išsamaus žingsnis po žingsnio daugiakalbio vadovo ir sėkmingai pateksite į finišo tiesiąją.

4820184121324
10 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas