• −15%
  • Nauja

CELLES TIANE Drėkinamasis kremas SPF50 (50 ml)

25,50 € 30,00 €
Save: 15%
Su mokesčiais
Parduoda: Raktas į sveikatą Būsena: Mažas likutis

Drėkinamasis kremas CELLES TIANE drėkinamasis kremas SPF50 su veiksminga apsauga nuo žalingų UV (UVA/UVB) spindulių. Apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo, kurį sukelia UV spinduliai.  Neriebus, greitai įsigeria, drėkina, nepalieka baltų likučių ant odos.

Gaminio etiketė

Akcija galioja iki 2024.07.28

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Rytoj - 2024-09-06

Omniva terminalas
3,63 €

DPD terminalas
3,63 €

LPexpress terminalas
3,63 €

Kurjeris
7,26 €

Drėkinamasis kremas CELLES TIANE drėkinamasis kremas SPF50 su veiksminga apsauga nuo žalingų UV (UVA/UVB) spindulių. Apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo, kurį sukelia UV spinduliai.  Neriebus, greitai įsigeria, drėkina, nepalieka baltų likučių ant odos.

Gaminio etiketė

Tiens CELLES TIANE drėkinamasis kremas su SPF50 yra novatoriškas odos priežiūros sprendimas norintiems apsaugoti savo odą nuo saulės kenksmingo poveikio. Šis kremas turi aukštą SPF50, kuris suteikia intensyvią apsaugą nuo UVB ir UVA spindulių, padeda išvengti nudegimų, odos pažeidimų ir priešlaikinio senėjimo.

Viena šio kremo sudedamųjų dalių yra niacinamidas, arba kitaip žinomas kaip vitaminas B3. Ši medžiaga žinoma dėl savo gebėjimo stiprinti odos barjerą, sumažinti hiperpigmentaciją ir palaikyti odos elastingumą. Be to, azijinės centelės (Gotu Kola) ekstraktas, japoninės pušies lapų ekstraktas ir vienamečio kiečio (pelyno) ekstraktas padeda raminant ir maitinant odą, sustiprina odos struktūrą ir skatina jos atsinaujinimą.

Kremas yra lengvas, neriebus ir greitai įsigeria į odą, nepalieka riebalinio sluoksnio ir jokio balto atspalvio, todėl tinka visų tipų odai. Be to, kvapniųjų citrinmedžių vaisių (Yuzu) ekstraktas suteikia malonų aromatą bei papildomą malonumą jūsų odos priežiūrai.

Keletas kremo unikalių savybių, kurios daro kremą išskirtinį ir saugų:

  • kremas praturtintas drėkinančiomis medžiagomis, todėl oda bus ne tik pamaitinta ir apsaugota, bet ir giliai drėkinama
  • cheminių ir fizinių filtrų dėka kremas suteikia plataus spektro apsaugą nuo UVA ir UVB spindulių ir  ypač didelę SPF50 apsaugą nuo saulės
  • kremas pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, todėl jis saugus ne tik odai, bet ir gamtai
  • tinkamas naudoti kasdien, dera su makiažu bei palengvina dienos rutiną

Sumažinkite saulės žalą ir išlaikykite odą sveiką bei jauną su Tiens CELLES TIANE drėkinamuoju kremu SPF50.

Naudojimas: kremu tolygiai tepkite švarią ir sausą veido, kaklo ir kitų atvirų kūno vietų odą. Švelniai įtapšnokite į odą, kol visiškai įsigers. Siekiant geriausių rezultatų, rekomenduojama kremą tepti likus bent 30 minučių iki buvimo saulėje. Kremą su SPF apsauga galima naudoti kasdien kaip įprastą odos priežiūros priemonę, nes jis užtikrina, kad jūsų oda bus apsaugota ir pamaitinta visą dieną, nepriklausomai nuo to, ar lyja, ar šviečia saulė.

Dėmesio: tik išorinio naudojimo. Venkite patekimo į akis. Jei panaudojus kremą ar pabuvus saulėje atsiras odos sudirgimų (bėrimas, niežulys ar patinimas), nedelsdami kreipkitės į gydytoją. Netepkite ant pažeistos vietos. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikykite sausoje vietoje, venkite tiesioginių saulės spindulių.

Gamintojas: COSNINE, Inc. Adresas: 10049, 27, Hagunsandan 2-ro, Yangchon-eup, Gimpo-si, Gyeonggi-do, Korėja.

Akcija galioja iki 2024.08.28

TIENS kremas SPF50
2 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas