TIENS magnis „Fizzy Forte“, 14 šnypščiųjų tablečių

27,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: Raktas į sveikatą Būsena: Mažas likutis

TIENS „Fizzy Forte“ – tai unikalus 3 magnio šaltinių derinys, įskaitant itin gerai biologiškai įsisavinamą aminorūgščių chelatą, kuris užtikrina optimalų magnio kiekį organizme. Magnis, vienas iš svarbiausių mineralų, padeda palaikyti normalią energijos gamybą ir mažinti nuovargį, taip pat padeda palaikyti elektrolitų pusiausvyrą, nervinių impulsų perdavimą ir raumenų, įskaitant širdies raumenį, susitraukimą.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Rytoj - 2024-05-02

Omniva terminalas
3,63 €

DPD terminalas
3,63 €

LPexpress terminalas
3,63 €

Kurjeris
7,26 €

TIENS „Fizzy Forte“ – tai unikalus 3 magnio šaltinių derinys, įskaitant itin gerai biologiškai įsisavinamą aminorūgščių chelatą, kuris užtikrina optimalų magnio kiekį organizme. Magnis, vienas iš svarbiausių mineralų, padeda palaikyti normalią energijos gamybą ir mažinti nuovargį, taip pat padeda palaikyti elektrolitų pusiausvyrą, nervinių impulsų perdavimą ir raumenų, įskaitant širdies raumenį, susitraukimą.

Kompanija TIENS sukūrė unikalų produktą, kuris kasdienę mitybą papildo organizmo veiklai būtinomis medžiagomis. Unikalios sudėties maisto papildas TIENS „Fizzy Forte“ užtikrina pakankamą energijos lygį visai dienai.

Pagrindinė šio produkto veiklioji medžiaga yra magnis – šis cheminis elementas reikalingas visiems gyviems organizmams funkcionuoti. Apie 60% viso magnio kiekio žmogaus organizme yra skeleto sistemoje, 20% – skeleto raumenyse, o likę 20% pasiskirsto tarp kitų audinių ir organų. Apie 1% magnio yra tarpląstelinėje erdvėje. Magnio vaidmens žmogaus organizme negalima nuvertinti, nes jis suaktyvina daugiau nei 300 fermentinių reakcijų, taip pat dalyvauja daugelyje katalizės ir sintezės procesų.

TIENS „Fizzy Forte“ sudėtyje yra net 3 cheminės magnio formos: magnio karbonatas, magnio citratas ir magnio bisglicinato chelatas.

Naujasis maisto papildas buvo papildytas dviem naujais cheminiais junginiais, siekiant pagerinti magnio pasisavinimą organizme.

 Magnis yra svarbus, nes padeda:

- mažinti nuovargį ir pavargimo jausmą;

- palaikyti tinkamą energijos apykaitą;

- palaikyti normalią nervų sistemos ir raumenų veiklą;

- palaikyti tinkamas psichines funkcijas;

- palaikyti kaulų sveikatą;

- atlieka vaidmenį ląstelių dalijimosi procese.

Esant dabartiniam gyvenimo tempui, gana sunku pasirūpinti savo sveikata. Organizmui neretai trūksta magnio. Pamirštame papildyti juo savo mitybą, o kavos ir arbatos vartojimas dar labiau apsunkina situaciją. Šie gėrimai nesuderinami su dvivalenčiais mineralais. Tai reiškia, kad per dažnas jų vartojimas mažina magnio, geležies ar kalcio pasisavinimą. Kad išvengtumėte magnio deficito, rinkitės subalansuotą mitybą. Taip pat negerkite kavos ir arbatos valgio metu arba iškart po jo. Ar to pakaks? Deja, ne. Stresas, įtemptas gyvenimo būdas trukdo išlaikyti gyvenimo pusiausvyrą, tad reikia kai ko daugiau.

Į sveikatą reikia žiūrėti holistiškai – štai kodėl TIENS „Fizzy Forte“ buvo praturtintas vitaminais ir mineralais, padedančiais patenkinti mūsų organizmo poreikius.

-  Vitaminas C, manganas, vitaminas B2, vitaminas B6, vitaminas B12

padeda palaikyti tinkamą energijos apykaitą.

Vitaminas C, vitaminas B2, vitaminas B6, vitaminas B1, vitaminas B12 ir kalis padeda palaikyti tinkamą nervų sistemos funkciją.

Vitaminas C  padeda palaikyti  kolageno gamybą, kad būtų užtikrintas tinkamas kraujagyslių, kaulų ir kremzlių funkcionavimas.

Manganas padeda palaikyti normalią kaulų ir jungiamųjų audinių būklę, padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso.

 - Selenas padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą ir apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso.

Kalis padeda palaikyti tinkamą raumenų funkciją  ir tinkamą kraujospūdį.

Kitas naudingas ingredientas yra koncentruotos raudonųjų burokėlių sultys. Teigiamas burokėlių poveikis žinomas jau seniai.  Raudonuosiuose burokėliuose gausu B grupės vitaminų, vitaminų C, A, E, K, mineralinių medžiagų, pvz. magnio, kalio, cinko, geležies, natrio ar fosforo ir du mažiau žinomi elementai – cezis ir rubidis bei kitos sveikatai svarbios medžiagos (maistinės skaidulos, antioksidantai ir folio rūgštis). Burokėliai ypač naudingi dėl jų sudėtyje esančių antocianinų ir flavonoidų, tokių kaip betainas ir cholinas. Taip pat žaliuose raudonuosiuose burokėliuose yra daug folio rūgšties, kuri padeda palaikyti tinkamą homocisteino apykaitą. Homocisteinas yra aminorūgštis, kuri sintetinama baltymų virškinimo procese. Jos dėka palaikomas tinkamas ląstelių vystymasis ir pažeistų audinių regeneracija.

TIENS „Fizzy Forte“ sudėtyje yra dar trys nauji vertingi ingredientai, kurių vaidmuo organizme yra neįkainojamas. Tai L-argininas, L-karnitinas ir superoksido dismutazė (SOD).

 L-argininas – tai aminorūgštis, kurią organizmas gali pasigaminti iš glutamo rūgšties ir prolino. Kartais organizmas praranda gebėjimą sintetinti L-argininą, todėl būtina jį gauti su maistu. Kodėl tai svarbu? Ši aminorūgštis žmogaus organizme veikia kaip azoto oksido (NO) sintezės substratas. Azoto oksidas, atpalaiduodamas lygiuosius kraujagyslių raumenis, gerina jų elastingumą ir palaiko tinkamą kraujotaką. Verta paminėti, kad azoto oksido gamybos mechanizmo atradimas kraujagyslių endotelyje sukėlė didžiulį mokslininkų ir gydytojų susidomėjimą. Daug metų buvo atliekami L-arginino vaidmens, palaikant tinkamą azoto oksido kiekį kraujyje, tyrimai ir šioje srityje matomi teigiami rezultatai.

 L-karnitinas – tai organinis cheminis junginys, pirmą kartą išskirtas iš raumenų 1905 m.  Žmogaus organizme L-karnitinas sintetinamas kepenyse, inkstuose ir smegenyse iš dviejų aminorūgščių, t. y. lizino ir metionino. Karnitinas yra dviejų izomerų L ir D pavidalu. L-karnitino daugiausia yra griaučių raumenyse ir širdyje, o apie 1,5% yra tose vietose, kur ši medžiaga sintetinama. Iš pradžių L-karnitinas buvo laikomas vitaminu BT, nes jo poveikis  panašus į B grupės vitaminų. Vėliau buvo nustatyta, kad L-karnitinas neatitinka vitaminų kriterijų, tačiau vis dar neretai vadinamas vitaminų junginiu. Šis ingredientas atlieka daug svarbių biologinių funkcijų, įskaitant ß oksidacijos procesą (riebalų rūgščių pavertimo ir ATP gamybos  mitochondrijose procesą). ATP (adenozino trifosfatas) yra universalus ląstelių energijos nešiklis, būtinas beveik visuose gyvybės procesuose.

Superoksido dismutazė (SOD) yra vienas svarbiausių tarpląstelinių detoksikacijos fermentų ir galingiausias ląstelių antioksidantas. SOD natūraliai randamas visuose deguonį metabolizuojančiuose audiniuose, daugiausia kraujagyslių sienelių ląstelėse. Nors SOD randama tokiuose produktuose kaip brokoliai, Briuselio kopūstai ar kopūstai, taip pat natūraliai  ir žmogaus organizme, šios medžiagos gana dažnai trūksta. Todėl labai svarbu parinkti tinkamus maisto papildus, kad organizmas galėtų atlikti svarbiausias funkcijas.

Grynasis kiekis: 70 g (14 šnypščiosios tabletės x 5 g).

Sudedamosios dalys: rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis; stabilizatorius: izomaltas; magnio karbonatas; kalio bikarbonatas; magnio citratas; cikorijos inulinas; uogų skonio kvapioji medžiaga; L-argininas; L-karnitino tartratas; paprastųjų runkelių (Beta vulgaris L.) koncentruotų sulčių milteliai; magnio bisglicinato chelatas; L-askorbo rūgštis (vitaminas C); paprastųjų kukurūzų (Zea mays L.) ekstraktas, standartizuotas iki superoksido dismutazės (SOD); saldiklis: sukralozė; mangano sulfatas; cianokobalaminas (vitaminas B12); piridoksino hidrochloridas (vitaminas B6); riboflavinas (vitaminas B2); tiamino hidrochloridas (vitaminas B1); natrio selenitas.

Medžiagos, turinčios mitybinį ir/ar fiziologinį poveikį:

 

 

1 tabletėje (rekomenduojama paros norma)

% RMV*

Magnis

375 mg

100%

Kalis

300 mg

  15%

Cikorijos inulinas

100 mg

-

L-argininas

50 mg

-

L-karnitinas

50 mg

-

Raudonųjų burokėlių koncentruotų sulčių milteliai

40 mg

-

Vitaminas C

12 mg

  15%

Kukurūzų ekstraktas

10 mg

- 7 mg (300 IU)

-

-

- superoksido dismutazė (SOD)

2 mg

100%

Manganas

1,4 mg

100%

Riboflavinas (vitaminas B2)

1,4 mg

100%

Vitaminas B6

1,1 mg

100%

Tiaminas (vitaminas B1)

55 µg

100%

Selenas

2,5 µg

100%

RMV* – referencinė maistinė vertė.

 Rekomenduojama paros norma: ištirpinti vieną tabletę pusėje stiklinės vandens arba sulčių (125 ml) ir gerti vieną kartą per dieną valgio metu arba po valgio (1 tabletė per dieną). Per dažnas vartojimas gali sukelti vidurius laisvinantį poveikį.

Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu laikytis sveiko gyvenimo būdo, įvairios ir subalansuotos mitybos.

Įspėjimas: nerekomenduojama asmenims, kurie yra alergiški maisto papildo sudedamosioms dalims. Prieš vartojant šį maisto papildą nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims, rekomenduojama pasitarti su gydytoju.

Partija / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Laikymo sąlygos: laikyti tamsioje, sausoje ir vėsioje patalpoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Maisto papildas, kuriame yra magnio, kalio, mangano, seleno, vitaminų C, B1, B2, B6 ir B12, L-arginino, L-karnitino ir superoksido dismutazės (SOD).

GAMINIO ETIKETĖ

Prezentacija

Tiensmgn
4 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas