• −20%
  • Nauja

TIENS maisto papildas sąnariams „Flexi Boost“

54,88 € 68,60 €
Save: 20%
Su mokesčiais
Parduoda: Raktas į sveikatą Būsena: Mažas likutis

Maisto papildas, papildantis kasdienį racioną ciberžolės, gulsčiojo inkaruočio ir bambuko ekstraktais, taip pat gliukozaminu, MSM ir hialurono rūgštimi. Su vitaminu C iš koncentruotų malpigijų sulčių, cinku, manganu ir variu.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Pirmadieni - 2024-05-03

Omniva terminalas
3,63 €

DPD terminalas
3,63 €

LPexpress terminalas
3,63 €

Kurjeris
7,26 €

Maisto papildas, papildantis kasdienį racioną ciberžolės, gulsčiojo inkaruočio ir bambuko ekstraktais, taip pat gliukozaminu, MSM ir hialurono rūgštimi. Su vitaminu C iš koncentruotų malpigijų sulčių, cinku, manganu ir variu.

Papildo sudėtyje yra ciberžolės, gulsčiojo inkaruočio ir bambuko ekstraktų, taip pat gliukozamino, MSM ir hialurono rūgšties. Vitamino C iš koncentruotų malpigijų sulčių, cinko, mangano ir vario.

„Flexi Boost" buvo sukurtas tiems, kurie nori aktyviai, sveikai ir subalansuotai gyventi – jis padeda palaikyti sąnarių sveikatą, juos atstatyti ir kovoti su sąnarių skausmu bei uždegimu.
Pažangi formulė, jungianti Vakarų mokslą ir technologijas su tradicinės kinų medicinos patirtimi padeda pasiekti geriausių rezultatų. Sudedamosios dalys teigiamai veikia kolageno formavimąsi, yra natūrali priešuždegiminė priemonė (vitaminas C, esantis malpigijų koncentrate), kremzlių priežiūrą ir tinkamą funkcionavimą (gliukozaminas), normalų jungiamojo audinio formavimąsi ir funkcionavimą (manganas ir varis), kaulų struktūros palaikymą ir sveikatą (cinkas), priešuždegiminį ir antioksidacinį poveikį (MSM).
Patogi forma: tirpūs milteliai paketėliuose. Maloniai saldžiarūgščio persikų skonio.

Rekomenduojama paros norma: atidarykite pakelį, suberkite turinį tiesiai į burną ir leiskite jam ištirpti ant liežuvio. Gerkite po 1–2 pakelius per dieną valgio metu. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos paros normos. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu laikytis sveiko gyvenimo būdo, įvairios ir subalansuotos mitybos.

Įspėjimas: nerekomenduojama vaikams, nėščioms ir / arba žindančioms moterims bei žmonėms, kurie yra alergiški bet kuriai maisto papildo sudedamajai medžiagai. Pasitarkite su gydytoju arba vaistininku, jei vartojate kraują skystinančių (antikoaguliantų) vaistų. Nevartoti sergant skrandžio arba dvylikapirštės žarnos opalige bei tulžies pūslės akmenlige.

Pakuotėje: 30 pakelių.

Gaminio etiketė

Akcija galioja iki 2024.04.28

Tiens.sąnariai
3 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas