TIENS kalcio milteliai „Super Calcium“, 100 g (10 pakelių)

31,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: Raktas į sveikatą Būsena: Mažas likutis

Maisto papildas su kalciu, fosforu, vitaminais C, A ir D.

Kalcis yra vienas iš svarbiausių cheminių elementų, kuris palaiko tinkamą žmogaus organizmo funkcionavimą. Šis elementas yra atsakingas už stiprius dantis ir sveikus kaulus. Pakankama kalcio koncentracija užtikrina tinkamą kraujo krešėjimą ir pagerina raumenų funkcijas bei nervinius impulsus. Rekomenduojamą kiekį kalcio gauname su maistu, tačiau kartais, norint išvengti kalcio trūkumo, reikia vartoti ir maisto papildus.

Prezentacija: https://www.tiens.lt/wp-content/uploads/2019/12/Super-Calcium-maisto-papildai.pdf

TIENS gaminių sertifikatai:   https://www.tiens.lt/wp-content/uploads/2022/05/TIENS_CERTIFICATES_2022_LT.pdf

 

 

 

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Rytoj - 2024-05-01

Omniva terminalas
3,63 €

DPD terminalas
3,63 €

LPexpress terminalas
3,63 €

Kurjeris
7,26 €

Maisto papildas su kalciu, fosforu, vitaminais C, A ir D.

Kalcis yra vienas iš svarbiausių cheminių elementų, kuris palaiko tinkamą žmogaus organizmo funkcionavimą. Šis elementas yra atsakingas už stiprius dantis ir sveikus kaulus. Pakankama kalcio koncentracija užtikrina tinkamą kraujo krešėjimą ir pagerina raumenų funkcijas bei nervinius impulsus. Rekomenduojamą kiekį kalcio gauname su maistu, tačiau kartais, norint išvengti kalcio trūkumo, reikia vartoti ir maisto papildus.

Šiuose maisto papilduose kalcis yra unikalios kalcio hidroksiapatito (ortofosforo rūgšties kalcio druska) formos. Kalcio hidroksiapatitas išgaunamas iš jaunų galvijų kaulų koncentrato fermentinės hidrolizės būdu. Šiuo unikaliu būdu išgautą kalcį organizmas itin efektyviai pasisavina.
Kiti vitaminai esantys papilde padeda organizmui absorbuoti kalcį. Vitaminas D padeda organizmui geriau pasisavinti kalcį ir fosfatus. Tai reiškia, kad nuo šio vitamino kiekio organizme priklauso, kiek kalcio ir fosfatų bus pasisavinta žarnyne iš maisto ir perduota į kraujo apytaką. Vitamino D trūkumas sumažina kalcio absorbciją, net jei mityboje kalcio ir netrūksta, o tai sukelia kaulų demineralizaciją. Kadangi vitaminas D atsakingas už normalią imuninės sistemos veiklą, jo trūkumas padidina infekcijų riziką. Dar viena sudėtinė šių maisto papildų dalis – vitaminas C, apsaugantis ląsteles nuo oksidacinio streso ir laisvųjų radikalų. Šis vitaminas taip pat prisideda prie kolageno gamybos, kuris reikalingas kraujagyslėms, kaulams, odai, dantims, kremzlėms ir dantenoms. TIENS papilduose yra ir vitamino A, kuris svarbus imuninės sistemos veiklai ir atlieka svarbų vaidmenį ląstelių specializacijoje (tai reiškia, kad ląstelės priklauso tam tikram audiniui ir atlieka tam tikras funkcijas).

POVEIKIS

Sudedamosios dalys yra plataus veikimo spektro:

  • Kalcis ir vitaminas D palaiko kaulų ir dantų tvirtumą.
  • Kalcis ir vitaminas D taip pat padeda sumažinti kaulų masės mažėjimą moterims po menopauzės. Mažas mineralinis kaulų tankis yra svarbus rizikos veiksnys kaulų lūžiams dėl osteoporozės.
  • Vitaminas D padeda sumažinti parkritimo riziką dėl netinkamos laikysenos arba silpnų raumenų. Parkritimas yra rizikos veiksnys kaulų lūžiams tarp 60 metų ir vyresnių vyrų bei moterų. Šis vitaminas taip pat palaiko normalų imuninės sistemos funkcionavimą.
  • Kalcis atlieka svarbų vaidmenį palaikydamas normalias raumenų ir virškinimo fermentų funkcijas bei energijos apykaitą.
  • Vitaminas A yra labai svarbus sveikai odai, regėjimui ir imuninei sistemai.
  • Vitaminas C padeda tinkamai funkcionuoti imuninei sistemai, taip pat formuotis kolagenui, kuris reikalingas kraujagyslėms, kaulams, odai, dantims, kremzlėms ir dantenoms.

Prezentacija

Gaminių sertifikatai

 

GAMINIO ETIKETĖ

TIENS MILTELIAI „SUPER CALCIUM“

Maisto papildas su kalciu, fosforu, vitaminais C, A ir D.

Rekomenduojamas suaugusiesiems.

Su saldikliu.

Grynasis kiekis: 100 g (10 pakelių x 10 g).

Kalcis, fosforas ir vitaminas D padeda palaikyti normalią kaulų ir dantų būklę. Vitaminas D padeda palaikyti normalią kalcio ir fosforo absorbciją ir įsisavinimą. Kalcis ir vitaminas D padeda palaikyti normalią raumenų funkciją. Vitaminas A, D ir C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.

Vartojimas: 1 pakelį supilti į 120 ml (1/2 puodelio) šilto vandens arba pieno ir gerai išmaišyti. Vartoti vieną kartą per dieną po arba valgio metu.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu laikytis sveiko gyvenimo būdo, įvairios ir subalansuotos mitybos.

Medžiagos, turinčios mitybinį ir / arba fiziologinį poveikį:

  1 pakelyje yra: RMV*
Maistinės kukurūzų skaidulos 3890 mg **
Ortofosforo rūgšties kalcio druska:
-Kalcis
-Fosforas
1600 mg
400 mg
176 mg
**
50%
25%
Vitaminas C 12 mg 15%
Vitaminas A 120 µg 15%
Vitaminas D 2 µg 40%

*RMV - referencinė maistinė vertė.

** RMV nenustatyta.

Sudedamosios dalys: maistinės kukurūzų skaidulos, kuriose gausu nevirškinamų oligosacharidų, nugriebto pieno milteliai, ortofosforo rūgšties kalcio druska, grietinėlė (pieno proteinai, augaliniai riebalai (palmių), sausas nugriebtas pienas, laktozė), tikrojo kakavmedžio (Theobroma cacao L.) sėklų milteliai, maltodekstrinas, kolagenas, pieno kvapioji medžiaga, kakavos kvapioji medžiaga, ksantano derva (tirštiklis), L-askorbo rūgštis, lazdyno riešuto kvapioji medžiaga, sukralozė (saldiklis), vanilino kvapioji medžiaga, etilmaltolas (kvapioji medžiaga), retinilo acetatas, cholekalciferolis.

Partija / Geriausias iki: galiojimo datą ir partiją žr. ant pakuotės.

 Įspėjimas: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausoje ir vėsioje patalpoje.

Platintojas: UAB „Korporacija Tjanši”

Tienscasup
4 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas