• Nauja

TIENS Arbata „Lipid Metabolic Management“

21,54 €
Su mokesčiais
Parduoda: Raktas į sveikatą Būsena: Mažas likutis

TIENS Arbata „Lipid Metabolic Management“

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Pirmadieni - 2024-05-03

Omniva terminalas
3,63 €

DPD terminalas
3,63 €

LPexpress terminalas
3,63 €

Kurjeris
7,26 €

Žolelių antpilas, paruoštas iš kruopščiai atrinktų sudedamųjų dalių, kurios padeda palaikyti sveiką lipidų kiekį kraujyje ir riebalų oksidaciją.

Tiens arbatos „Lipid Metabolic Management“ sudėtyje yra penkiaskiaučių driekių (Gynostemma Pentaphyllum) lapų, lotoso lapų (Nelumbo nucifera), tikrųjų velniapupių (Cassia tora) sėklų ir Kinijoje tūkstančius metų žinomų daugiažiedžių baltašaknių (Radix Polygonatum Multiflorum) šaknų. Kad sustiprintų išvardytų sudedamųjų dalių aktyvumą, preparatas papildytas žaliąja arbata.

TIENS arbata „Lipid Metabolic Management Tea“ – tai vaistažolių derinys, kuriame yra penkiaskiaučių driekių.  Kinijoje šimtmečiais ji buvo laikoma stebuklinga vaistažole ir vadinama Pietų ženšeniu. Sakoma, kad penkiaskiautę driekę vartojo ir jos teigiamą poveikį vertino pirmasis Čin dinastijos imperatorius Čin Ši Huang.

Penkiaskiautė driekė kinų kalba vadinama  Jiao Gu Lan, auga Pietų Kinijoje. Joje yra tris kartus daugiau veikliosios medžiagos saponinų nei ženšeniuose, todėl kinai laiko ją panašia į ženšenį, tik geresne.

Penkiaskiautėje driekėje (lot. Gynostemma pentaphyllum) yra daugybė žmogaus organizmui būtinų aminorūgščių, vitaminų ir mineralų (įskaitant kalcį, geležį, magnį, fosforą, kalį, seleną ir cinką).

Arbatos lapai džiovinami ir apdirbami mažu garų kiekiu. Labai svarbu, kad jie išvengia fermentacijos proceso, o tai padeda išsaugoti vertingus vitaminus ir mineralus.

Žolelės, esančios TIENS arbatos „Lipid Metabolic Management“ sudėtyje, parinktos taip, kad savo specifinių savybių dėka teigiamai veiktų žmogaus organizmą. Dėl gausaus veikliųjų medžiagų kiekio arbata pelnė pripažinimą ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje.

Galimas arbatos poveikis:

  • Kalcis padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, normalų nervinių impulsų perdavimą, normalią virškinimo fermentų funkciją, atlieka vaidmenį ląstelių dalijimosi ir specializacijos procese.
  • Geležis padeda palaikyti normalią pažintinę funkciją, normalią energijos apykaitą, raudonųjų kraujo kūnelių ir hemoglobino susidarymą, deguonies pernešimą organizme, normalią imuninės sistemos funkciją, padeda mažinti nuovargį ir atlieka vaidmenį ląstelių dalijimosi procese.
  • Fosforas padeda palaikyti normalią energijos apykaitą ir ląstelių membranų funkciją.
  • Kalis padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą  ir normalų kraujo spaudimą.
  • Selenas padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą ir apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso.
  • Cinkas padeda palaikyti normalią rūgščių ir šarmų apykaitą, pažintinę funkciją, DNR sintezę, mikroelementų apykaitą, vitamino A metabolizmą, baltymų sintezę, imuninės sistemos funkciją, padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso ir dalyvauja ląstelių dalijimosi procese.

PREZENTACIJA

Gaminių sertifikatai

GAMINIO ETIKETĖ

TIENS arbata „Lipid Metabolic Management tea“
Grynasis kiekis: 60 g (40 pakelių x 1,5 g).
Sudedamosios dalys: riešutinio lotoso (Nelumbo nucifera) lapai, tikrosios velniapupės (Cassia obtusifolia) sėklos, kininio arbatmedžio (Camellia sinensis) lapai, daugiažiedžių baltašaknių (Polygonatum Multiflorum) šaknys, penkiaskiautė driekė (Herba Gynostemma
Pentaphyllum).
Vartojimas: 1 arba 2 pakeliai per dieną. Vieną pakelį užpilti stikline karšto vandens ir laikyti 10 minučių.
Neviršyti rekomenduojamos dozės. Svarbu laikytis sveiko gyvenimo būdo, įvairios ir subalansuotos mitybos.
Nevartoti vaikams, paaugliams, nėščioms ir žindančioms moterims bei asmenims, kurie yra alergiški bet kuriai arbatos sudedamajai medžiagai. Jei vartojate kraują skystinančius ir / arba diabetui gydyti skirtus vaistus, prieš vartojimą pasikonsultuokite su gydytoju arba vaistininku.
Partija / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.
Įspėjimas: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausoje ir vėsioje patalpoje, kambario temperatūroje.
Gamintojas: ES.
Platintojas: UAB „Korporacija Tjanši“

Geriausia iki: 2025-05-31

Tiens
5 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas