Bičių vaško drobelės (S,M,L,XL) "Pievų pieva"

32,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: UMA tvarus pakavimas Būsena: Mažas likutis

Bičių vaško drobelės tai - alternatyva plastikui, jos yra daugkartinės ir draugiškos gamtai. Drobelės yra pagamintos iš sertifikuotos OEKO-TEX medvilnės, bičių vaško, pušies sakų ir simondsijų aliejaus. Bičių vaškas pasižymi antibakterinėmis savybėmis, o tai leidžia produktams ilgiau išlikti šviežiems. Drobelės leidžia produktams jose kvėpuoti, todėl puikiai tinka laikyti įvairius maisto produktus.  Bičių vaško drobelėse vyniok gabalėlį sūrio, puselę svogūno, mango ar avokado, dalį kopūsto, moliūgo, cukinijos, agurko ar arbūzo. Įsuk savo mėgstamą kepalą duonos, vyniok sumuštinį, bei apdenk dubenį salotų. Drobelėse vyniok maisto produktus pagal jų dydį.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
1,82 €

Kurjeris
3,03 €

Bičių vaško drobelės tai - alternatyva plastikui, jos yra daugkartinės ir draugiškos gamtai. Drobelės yra pagamintos iš sertifikuotos OEKO-TEX medvilnės, lietuviško bičių vaško, ekologiškų pušies sakų ir simondsijų aliejaus. Bičių vaškas pasižymi antibakterinėmis savybėmis, o tai leidžia produktams ilgiau išlikti šviežiems. Drobelės leidžia produktams jose kvėpuoti, todėl puikiai tinka laikyti įvairius maisto produktus. Bičių vaško drobelėse vyniok gabalėlį sūrio, puselę svogūno, mango ar avokado, dalį kopūsto, moliūgo, cukinijos, agurko ar arbūzo. Įsuk sumuštinį, bei apdenk dubenį salotų. Vyniok maisto produktus pagal jų dydį.

Rankų šilumos pagalba drobelės sulips taip kaip tu nori. Esant poreikiui, panaudojus nuplauk vėsiu vandeniu, jei reikia panaudok ir švelnų muilą. Venk tiesioginių saulės spindulių ir karšto vandens, mat bičių vaškas gali pradėti tirpti. Taip pat, drobelėse nelaikyk neapdorotos mėsos, žuvies, ar itin rūgščių vaisių - citrinų, ananasų, greipfrutų. Bičių vaško maistinė drobelė baigia galioti, kai vaškas tampa nebelipnus, praranda savo funkcionalumą, tuomet drobelę galima kompostuoti.

Drobelės tarnauja nuo 1-3 metų, priklausomai nuo naudojimo intensyvumo.

Dydis : XL 45x55cm; L 38x38 cm; M 30x30 cm; S 22x22 cm.

Idėjos ką kiekvienoje drobelėje laikyti :

S - pusė svogūno, avokado, granato, paprikos, gabalėlis kietojo sūrio, galiukas agurko.

M - pusė mango, gabalėlis baklažano, poro, sumuštinis, keksiukas, sauja smidrų, vidutinio dydžio dubenėliui apdengti.

L - kepalėlis duonos, keksas, varškės sūris, dalis meliono, papajo, dideliam salotų dubeniui apdengti.

XL - kepalas duonos, pundas salotų, kopūstas, brokolis, dalis moliūgo, arbūzo, cukinijos, vakarykštės picos likučiams įvynioti.

UMAsmlxl0003
9 vnt.

Susijusios prekės

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas