Šamo užkandėlė su salierais ir burnočių sėklomis, ŠamŪkis, 190 g
Šamo užkandėlė tinkama bet kuriam išalkusiam - tiesiog kabinti šaukštu, tepti ant mėgiamos duonos, trapučių ar daržovės riekelės. Produktas yra termiškai apdorotas, be konservantų, be gliuteno, be GMO.
Žymimas žalio rakto skylute.
Šamas užaugintas ir produktas pagamintas Lietuvoje, šeimos ūkyje ŠamŪkis. ŠamŪkis savo žuvį augina per žemės sluoksnius persifiltravusiame gręžinio mineraliniame vandenyje, žuvį šeria sertifikuotais bio organiniais pašarais be GMO, antibiotikų, hormonų. Šamūkis vykdo socialiai atsakingą veiklą, organizuoja įvairias socialines iniciatyvas.
Sudedamosios dalys: karštai rūkyta afrikinio šamo (Clarias gariepinus) filė (druska) 30%, salierai 25%, morkos, svogūnai, burnočio sėklos 10%, rapsų aliejus, druska, pipirai.
Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje.
Geriausias iki: data nurodyta ant dangtelio.
Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 2 dienas.
100 g. maistingumas:
energinė vertė 780/ 188 kJ/ kcal;
riebalai 14,0 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,0 g;
angliavandeniai 8,3 g,
iš kurių cukrų 3,0 g;
baltymai 7,1 g;
druska 0,9 g.