• Nauja

TIENS koncentruotos kininių datulių sultys

89,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: Raktas į sveikatą Būsena: Mažas likutis

Koncentruotos datulių sultys labai turtingos savo maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų sudėtimi. Jose yra 70–80 kartų daugiau vitamino C nei obuoliuose, didelis kiekis B grupės vitaminų, geležies, kalio, magnio ir kalcio. Jų sudėtyje yra 18 iš 24 amino rūgščių, būtinų tinkamam organizmo funkcionavimui. O pats naudingiausias kininių datulių sulčių komponentas yra ciklinis adenozino monofosfatas (cAMP). Jis padeda  pagerinti nervinių impulsų perdavimą.

 

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Rytoj - Antradieni

Omniva terminalas
3,63 €

DPD terminalas
3,63 €

LPexpress terminalas
3,63 €

Kurjeris
7,26 €

Kinų traktate, kuris datuojamas 300–200 m. pr. Kr e., aprašoma kininių datulių (Ziziphus jujuba, zizifas) vertė.  Šį vaisių mini kaip vieną iš penkių svarbiausių maisto produktų. Kinijos gydytojai kinines datules vadina "gyvenimo vaisiumi".

Koncentruotos datulių sultys labai turtingos savo maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų sudėtimi. Jose yra 70–80 kartų daugiau vitamino C nei obuoliuose, didelis kiekis B grupės vitaminų, geležies, kalio, magnio ir kalcio. Jų sudėtyje yra 18 iš 24 amino rūgščių, būtinų tinkamam organizmo funkcionavimui. O pats naudingiausias kininių datulių sulčių komponentas yra ciklinis adenozino monofosfatas (cAMP). Jis padeda  pagerinti nervinių impulsų perdavimą.

Šios unikalios uogos yra ne tik skanios, bet ir naudingos organizmui, todėl verta jas įtraukti į įvairią mitybą siekiant palaikyti gerą sveikatą.

Kininių datulių (zizifo uogų, Ziziphus jujuba ) nauda organizmui

Ziziphus jujuba, plačiau žinomos kaip zizifo uogos arba kininės datulės, yra vaisiai, kuriuos galima rasti dauguma Azijos ir Viduržemio jūros regiono šalių. Šios uogos garsėja ne tik skaniu skoniu, bet ir daugeliu naudingų savybių, teikiančių žmogaus organizmui.

Zizifo uogos yra vertingas maisto šaltinis, turintis gausų vitaminų, mineralų ir antioksidantų. Jos yra žinomos dėl savo galimybės stiprinti imuninę sistemą, padėti organizmui kovoti su laisvaisiais radikalais, gyvybinę energiją "Či"  ir pagerinti bendrą organizmo sveikatą. Šios uogos taip pat gali padėti reguliuoti virškinimo sistemą ir gerinti virškinimą, todėl jos dažnai naudojamos kaip natūralus būdas palaikyti gerą virškinimą.

Be to, kininės datulės gali būti labai naudingos širdies ir kraujagyslių sveikatai, padedant reguliuoti kraujospūdį ir pagerinti kraujotaką. Jos naudingos žmonėms, kuriems trūksta energijos ar kovoja su nuovargiu, padėdamos atkurti energijos lygį ir pagerinti savijautą po ligų, streso, išsekimo.

Kuo ypatingos Tiens koncentruotos kininių datulių sultys

Tiens koncentruotos kininių datulių sultys yra išskirtinis maisto papildas, kuris gali teikti įvairiapusę naudą žmogaus organizmui. Šios sultys yra gaminamos iš kininių datulių, auginamų Cangdžou, Hebėjaus provincijoje rytinėje Kinijoje. Patentuota technologija padeda išsaugoti bioaktyviąsias šių vaisių savybes.

TIENS koncentruotos datulių sultys – tai aukščiausios kokybės ekstraktas, gautas iš kininių datulių rūšies Golden Silk. Be to, Tiens sultys yra grynos, be papildomų priedų ar cheminių medžiagų, todėl jos yra saugios ir efektyvios naudojant kaip natūralų mitybos papildą kasdienėje mityboje. Jos yra lengvai įsisavinamos organizmo ir gali būti naudingos žmonėms, kurie siekia pagerinti savo savijautą ir gyventi sveikiau.

Svarbu paminėti, kad Tiens koncentruotos kininių datulių sultys yra patogios ir lengvai naudojamos. Jos gali būti maišomos su  vandeniu, sultimis ar kitu gėrimu, taip suteikdamos organizmui reikiamų maistinių medžiagų. Jų natūrali sudėtis, kokybė ir patogumas naudoti daro šias sultis ypatingomis ir labai vertingomis.

Kokiais atvejais patariama vartoti

Tiens koncentruotos kininių datulių sultys yra išskirtinis natūralus maisto papildas, kuris gali būti ypatingai naudingas tam tikroms sveikatos būklėms pagerinti. Štai kada patariama jas vartoti:

  1. Sveikai širdies ir kraujotakos sistemai: Tiens koncentruotos kininių datulių sultys yra gausus maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų šaltinis, kuris gali palaikyti sveiką širdies ir kraujotakos sistemą. Turi kraujagysles plečiančių savybių ir gali padėti sumažinti aukštą kraujospūdį. Kininėse datulėse esantys saponinai ir alkaloidai yra tiesiogiai siejami su kraujo valymu ir kenksmingų toksinų šalinimu iš organizmo.
  2. Geležies stoka, mažakraujystė: kininėse datulėse gausu geležies ir fosforo - svarbiausių raudonųjų kūnelių medžiagų.
  3. Virškinimo sistemai: kininės datulės tonizuoja skrandį ir blužnį, padeda gerinti virškinimą ir mažinti organizmo intoksikaciją.
  4. Imuninės sistemos stiprinimas: dėl didelio kiekio vitamino C ir A bei vaisių rūgščių, jos padeda palaikyti imuninę sistemą ir padėti organizmui kovoti su infekcijomis. Vitaminas C apsaugo ląsteles nuo oksidacinio streso, mažina nuovargį ir padeda užtikrinti normalią energijos apykaitą.
  5. Esant energijos stygiui: didelis kiekis B grupės vitaminų gali padėti palaikyti normalų energijos metabolizmą, todėl jos gali būti naudingos tiems, kurie jaučia nuovargį ir išsekimą. Kininės datulės atlieka svarbų vaidmenį stiprinant medžiagų apykaitą, gerinant natūralias organizmo apsaugines funkcijas ir nervinės sistemos veiklą.
  6. Mineralų stoka: koncentruotos kininių datulių sultys yra turtingos geležies, kalio, magnio ir kalcio, kurie yra svarbūs organizmui, kad atstatyti ir užtikrinti gerą savijautą. Šie mineralai gerai organizmo pasisavinami, nes yra natūralūs.
  7. Aminorūgščių šaltinis: jų sudėtyje yra 18 iš 24 amino rūgščių, kurios yra organizmui būtinos normaliam funkcionavimui, įskaitant raumenų ir audinių atstatymą.
  8. Nerimas, nemiga: kininėse datulėse yra veiksmingos medžiagos, vadinamos jujuboside A, kuri veikia hipokampu vadinamą smegenų dalį. Dėl raminamojo poveikio datulių ekstraktas gali būti naudingas nemigos ir nerimo atveju, gerina miego kokybę.
  9. Smegenų sveikatai, atminčiai: dėl ciklinio adenozino monofosfato, šios sultys gali padėti organizmui efektyviau panaudoti energiją, stiprina nervinių impulsų perdavimą, apsaugo smegenų ląsteles nuo biologinio senėjimo, gera profilaktika smegenų dimensijai. Labai teigiamas efektas sveikstant po insultų.

Rekomenduojama paros norma: 0,5 - 1 buteliukas per dieną. Praskieskite vandeniu pagal skonį ir išmaišykite prieš gerdami. Atidarius buteliuką rekomenduojama suvartoti per 2 dienas.
Neviršykite nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu laikytis sveiko gyvenimo būdo, įvairios ir subalansuotos mitybos.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31670624/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34128368/

Gaminio etiketė

Tiens kinines datules
3 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas