• Nauja

TIENS „Super Calcium“ su krekenomis

93,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: Raktas į sveikatą Būsena: Mažas likutis

Geriausias iki: 2025-07-23 Maisto papildas su vitaminu K2 ir D3, jūrinės kilmės magnio oksidu, ortofosforo rūgšties kalcio druska, inulinu ir galvijų krekenomis (priešpieniu), su cukrumi ir saldikliu.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Pirmadieni - 2024-05-03

Omniva terminalas
3,63 €

DPD terminalas
3,63 €

LPexpress terminalas
3,63 €

Kurjeris
7,26 €

Geriausias iki: 2025-07-23

Maisto papildas su vitaminu K2 ir D3, jūrinės kilmės magnio oksidu, ortofosforo rūgšties kalcio druska, inulinu ir galvijų krekenomis (priešpieniu), su cukrumi ir saldikliu.

Kalcis yra vienas iš būtiniausių mineralų mūsų organizmui. Jis yra statybinė kaulų ir dantų medžiaga, taip pat padeda sumažinti kaulų mineralų praradimą moterims po menopauzės. Mažas kaulų mineralų tankis yra osteoporozės sukeltų kaulų lūžių rizikos veiksnys. Šis patobulintos sudėties kalcis yra papildytas vitaminais K2 bei D3, todėl labai gerai pasisavinamas.

Kalcis vaidina svarbų vaidmenį daugelyje pagrindinių organizmo funkcijų. Jį būtina gauti su maistu, nes jis ypač reikalingas karkasui, kraujotakos sistemai (tinkamam kraujo krešėjimui) ir organizmo ląstelėms (ląstelių dalijimosi ir specializacijos procese). Be to, kalcis yra būtinas raumenų veiklai ir nervinių impulsų perdavimui. Jo pusiausvyra organizme ir teisingas vartojimas yra labai svarbus veiksnys.

Vitaminas K2 ir vitaminas D3 reguliuoja kalcio absorbciją ir padeda jam nukeliauti į kaulus. Kadangi 22% kaulų yra baltymai, kalcis kartu su kolagenu padeda kovoti su kaulų nykimu. Galvijų priešpienis paprastai pripažįstamas kaip elementas, kuris padidina kalcio absorbcijos pajėgumą. Natūralūs prebiotikai, pavyzdžiui, inulinas, reguliuoja žarnyno aplinką, kad plonasis žarnynas idealiai pasisavintų kalcį. TIENS kalcis yra pagardintas kakavos ir kokosų pieno milteliais bei stevija, kad skonis būtų tobulas.

Maisto papilde esančios sudedamosios dalys:

-          Kalcis padeda palaikyti normalią raumenų funkciją, nervinių impulsų perdavimą ir normalią kaulų bei dantų būklę.

-          Fosforas padeda palaikyti normalią kaulų bei dantų būklę.

-          Vitaminas D padeda normaliai absorbuoti kalcį ir fosforą, palaikyti normalią kaulų ir dantų būklę, raumenų funkciją, imuninės sistemos veiklą.

-          Magnis padeda mažinti  nuovargį ir pavargimo jausmą, palaikyti nervų sistemos veiklą, raumenų funkciją, normalią kaulų bei dantų būklę.

-          Vitaminas K padeda palaikyti normalią kaulų būklę.

 

Grynasis kiekis: 250 g (25 porcijų x 10 g).


Sudedamosios dalys: nugriebto pieno milteliai, fruktozė, ortofosforo rūgšties kalcio druska, izomaltuliozė*, kokosų pieno milteliai (sudėtyje yra pieno), šarminiai tikrojo kakavmedžio (Theobroma cacao) milteliai, paprastosios trūkažolės (Cichorium intybus) inulinas, hidrolizuotas žuvų kolagenas, sėjamųjų avižų (Avena sativa) pluoštas, jūrinės kilmės magnio oksidas, galvijų krekenų (priešpienio) milteliai (sudėtyje yra: pieno), maltodekstrinas, menachinonas (vitaminas K2), cholekalciferolis (vitaminas D3), saldiklis – iš stevijos gauti steviolio glikozidai.

*Izomaltuliozė – gliukozės ir fruktozės šaltinis.

 

Medžiagos, turinčios mitybinį ir / arba fiziologinį poveikį:

 

1 samtelyje (10 g) yra:

2 samteliuose (20 g) yra:

% RMV*

Ortofosforo rūgšties kalcio druska:

           Kalcio

            Fosforo

1600 mg

 

408 mg

176 mg

3200 mg

 

816 mg

352 mg

 

 

51 % / 102 %

25 % / 50 %

Paprastosios trūkažolės (cikorijos) inulinas

480 mg

960 mg

 

Magnis

 

55 mg

 

110 mg

15 % / 30 %

Vitaminas K2

39 µg

 

78 µg

52 % / 104 %

Vitaminas D3

 

2 µg

 

4 µg

 

40 % / 80 %

*RMV – referencinė maistinė vertė.

 

Rekomenduojama paros norma: 1 samtelį (10 g miltelių) supilti į 125 ml (1/2 puodelio) šilto vandens arba pieno ir gerai išmaišyti. Suvartoti iš karto po paruošimo. Vartoti vieną arba du kartus per dieną po valgio arba valgio metu.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu laikytis sveiko gyvenimo būdo, įvairios ir subalansuotos mitybos.

 

Įspėjimas: nerekomenduojama nėščioms ir  žindančioms moterims ir žmonėms, turintiems alergiją bet kuriai produkto sudedamajai medžiagai.           

 

Partija / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.                                                               

 

Laikymo sąlygos: laikykite sausoje ir vėsioje (T <25 °C) vietoje, apsaugotoje nuo šviesos. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

 

Gaminio etiketė

Prezentacija

Tiens gaminių sertifikatai

Tiens kalcis su krekenomis
3 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas