Žalioji arbata BANCHA, Green of Japan

14,50 €
Su mokesčiais
Parduoda: MB TRYS SAKUROS Būsena: Turime

Bancha (番茶, įprasta arbata). Viena iš populiariausių japoniškų arbatų. Turtinga vitaminu Cmikroelementais ir antioksidantais, ypač katechinu, kurie slopina ląstelių senėjimą, padeda musų orgamizmui išlaikyti jaunystę bei padeda apsaugoti mūsų organizmą nuo širdies ir kraujagyslių ligų.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
3,50 €

DPD terminalas
3,50 €

LPexpress terminalas
3,50 €

Kurjeris
6,99 €

Žalioji arbata BANCHA, Green of Japan

Bancha (番茶, įprasta arbata). Po Sencha arbatos pati populiariausia iš visų japoniškų arbatų. Turtinga vitaminu C, mikroelementais ir antioksidantais, ypač katechinais, kurie slopina ląstelių senėjimą, padeda musų organizmui išlaikyti jaunystę bei yra širdies ir kraujagyslių sistemos apsaugą.

 

Bancha ir Sencha skirtumai

 

Paprastam vartotojui sunku atskirti Bancha nuo Sencha arbatos.

Auginama ir gaminama taip pat kaip Sencha. Vienas iš skirtumų yra parinktų lapelių dydis ir tekstūra. Sencha arbatai lapeliai skinami tik iš aukštesnių krūmo vietų, kur lapeliai yra švelnesni ir minkštesni. Bancha susideda iš žemiau krūme augančių lapelių, kurie yra storesni ir ne tokie minkšti. Taip pat Bancha arbatai gaminti lapeliai yra skinami vėliau, tai dažniausiai antras ar trečias skynimas. Kuo ankstesnis skynimas, tuo lapeliai jaunesni, minkštesni ir švelnesni o arbata aukštesnės kokybės – kas atsispindi kainoje. Pirmas skirtumas yra kaina. Sencha visada yra brangesnė nei Bancha.

Bancha arbata turi mažiau kofeino nei Sencha o dėl to ir mažiau kartumo. Aukščiau augantys lapeliai gauna daugiau tiesioginės saulės spindulių o katechinų kiekis didesnis nei žemiau augančiuose lapeliuose. Vis dėlto Bancha arbatoje, pagamintoje iš antro skynimo lapelių, katechinų kiekis yra panašus į Senchą.

Katechinai taip pat padeda virškinimui, dėl ko Bancha arbata rekomenduojama gerti 30 min. po valgio. Dėl savo švelnaus skonio, Bancha puikiai dera prie maisto, ypač prie tokių patiekalų, kaip tempura ir jūros gėrybės.

Paruošta arbata – žalsvai auksinės spalvos, švelnaus skonio.

Tuos pačius arbatos lapelius galima užpilti 3 kartus!

 

Paruošimo būdas:

Arbatos lapelių kiekis: 3-4 g

Vandens kiekis: 150 ml

Vandens temperatura: 90 C 

Laikas: 30 sek. – 1 min.  

A0052
10 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas