Žalioji arbata MATCHA IRI GENMAICHA, Green of Japan

14,50 €
Su mokesčiais
Parduoda: MB TRYS SAKUROS Būsena: Mažas likutis

Žalioji arbata MATCHA IRI GENMAICHA, Green of Japan

Matcha iri Genmaicha (抹茶入玄米茶)  – tai yra nuostabus sodrus ir švelnus Sencha bei Bancha arbatos, kepintų ryžių, sprogintų kukurūzų ir Matcha miltelių mišinys. Arbata tinka gerti ir prieš ir po valgio. 

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
1,82 €

Kurjeris
3,03 €

Žalioji arbata MATCHA IRI GENMAICHA, Green of Japan

Matcha iri Genmaicha (抹茶入玄米茶) tai yra nuostabus sodrus ir švelnus Sencha bei Bancha arbatos, kepintų ryžių, sprogintų kukurūzų ir Matcha miltelių mišinys. Matcha milteliai švelniai padengia lapelius ir prideda arbatai sodraus skonio ir šviesai žalios spalvos. Kepinti ryžiai duoda arbatai intensyvaus aromato, tačiau skonis išlieka gerai subalansuotas ir švelnus. Arbata tinka gerti ir prieš ir po valgio. 

Tai yra populiari kasdieninė arbata ne tik Japonijoje bet ir Europoje. Dabar ji yra viena iš populiariausių ir įdomiausių japoniškų arbatų pasaulyje. 


Žaliosios arbatos nauda:

  • Antioksidantai padeda pagerinti imuninę sistemą ir pašalina toksinus iš organizmo. Žalioji arbata yra daug turtingesnė antioksidantų nei juodoji arbata ar netgi daržovės!
  • Žalia arbata mažina kraujo spaudimą ir yra patikrinta priemonė kovojant su hipertenzija. Taip pat, reguliariai geriama žalia arbata mažina širdies ligų vystymąsi.
  • Genmaicha arbata tinka gerti ir prieš ir po valgio. Dėka mažesnio nei kitose žalios arbatos rūšyse kofeino kiekio, nėra tos arbatos gėrimo apribojimų.


Paruošimo būdas:


Arbatos lapelių kiekis: 2-3 g
Vandens kiekis: 150 ml
Vandens temperatura: 90 laipsnių
Pritraukimo laikas: 30 sec. iki 1 min.

A0050
9 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas