Kombainas Ugears, 154 vnt

44,90 €
Su mokesčiais
Parduoda: UAB Agutis Būsena: Turime

Sudėtingumo lygis: Lengvas
Komponentų skaičius: 100 - 200
Numatomas surinkimo laikas: 0.5 - 2 val.
Rekomenduojamas amžius: 14+

 

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos



Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
4,83 €

Kurjeris
7,25 €

Kombainas – unikalus mechaninis medinis 3D modelis

Kombainas toks, kokį jį sukūrė UGEARS konstruktoriai – yra puikus įrodymas, kad net ir žemės ūkio mašina gali būti nepakartojamas mechaninis medinis 3D modelis. Vilkite kombainą atbulai tam, kad jo guminės juostelės motoras susivyniotų. Atleiskite rankinį stabdį ir skubėkite pjauti pasėlių!

Kombainas: kaip sudarytas ir veikia medinis mechaninis 3D modelis?

Kaip ir tikrame kombaine, priekyje aiškiai pastebėsite kombaino pjovimo ritę, tačiau modelyje taip pat surasite ir iš pirmo karto nepastebimą siurprizą – vairuotojo salono kairėje yra paslėpta dėžutė, skirta siųsti meilės raštelius mylimam ūkininkui!

UGEARS modelis Kombainas pagamintas iš aukštos kokybės medienos ir turi viską, ko gali prireikti konstravimui. Detalių kokybė yra aukščiausio lygio. Lazeriais iš faneros plokščių išpjautos smulkios detalės suteikia medienai tvirtumo bei elastingumo. Detales belieka išspausti iš faneros plokščių, reikalui esant patrinti švitriniu popieriumi ir surinkt. Netrukus pamatysite pilną modelio vaizdą.

Kaip ir visi kiti UGEARS modeliai, Kombainas turi nuoseklią, aiškią, spalvotą ir nesunkiai išpildomą surinkimo instrukciją.

Modelio surinkimo instrukcija yra išversta į 11 kalbų (ukrainiečių, anglų, vokiečių, prancūzų, lenkų, ispanų, rusų, turkų, italų, mandarinų ir korėjiečių ). Modelio konstravimas nereikalauja nei klijų, nei kitų specialių papildomų įrankių.

4820184120136
10 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas