Kapsulės su kalciu ir lecitinu „Super Calcium“, 20 kapsulių

15,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: Raktas į sveikatą Būsena: Mažas likutis

Maisto papildas su lecitinu, kalciu, vitaminais C, E, B1, B12, folio rūgštimi ir taurinu.

Prezentacija: https://www.tiens.lt/wp-content/uploads/2019/12/Super-Calcium-maisto-papildai.pdf

TIENS gaminių sertifikatai:   https://www.tiens.lt/wp-content/uploads/2022/05/TIENS_CERTIFICATES_2022_LT.pdf

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Rytoj - 2024-04-25

Omniva terminalas
3,63 €

DPD terminalas
3,63 €

LPexpress terminalas
3,63 €

Kurjeris
7,26 €

Maisto papildas su lecitinu, kalciu, vitaminais C, E, B1, B12, folio rūgštimi ir taurinu.

Žmogaus organizmas kiekvieną dieną susiduria su įvairiausiais iššūkiais. Stresas, protinis darbas, itin aktyvus gyvenimo būdas ar lėta medžiagų apykaita, – visa tai turi įtakos mūsų savijautai. Todėl ypač rudenį ir žiemą, kai jaučiamės pavargę, išsekę, ir mums sunku susikaupti, svarbu tinkamai maitintis ir vartoti maisto papildus. Į šį sąrašą turėtų būti įtrauktas kalcis ir lecitinas.

Šiuose maisto papilduose kalcis yra unikalios kalcio hidroksiapatito (ortofosforo rūgšties kalcio druska) formos. Kalcio hidroksiapatitas išgaunamas iš jaunų galvijų kaulų koncentrato fermentinės hidrolizės būdu. Šiuo unikaliu būdu išgautą kalcį organizmas itin efektyviai pasisavina.

Antra sudedamoji papildo dalis – lecitinas, kuris randamas bet kurioje organizmo ląstelėje, ypač kaip sudedamoji ląstelių membranų dalis. Nepaisant to, kad lecitinas yra visose organizmo ląstelėse, jo kiekis skirtinguose organuose skiriasi.

Papilde taip pat yra taurino. Taurinas – organinis aminorūgščių grupės junginys, esantis daugelyje audinių ląstelių ir atlieka svarbų vaidmenį daugelyje fiziologinių procesų, vykstančių įvairiuose organuose. Didžiausias jo kiekis randamas smegenyse (kankorėžinėje liaukoje ir hipofizėje), tinklainėje, širdyje, raumenyse ir tulžyje. Žmogaus organizme taurinas pagaminamas dalyvaujant sieros turinčioms aminorūgštims: cisteinui ir metioninui, taigi, kai pastarųjų kiekis organizme sumažėja, gali sutrikti taurino gamyba.

Dar viena svarbi sudėtinė papildo dalis yra folio rūgštis. Folatas palaiko normalią kraujo gamybą, normalią psichologinę būklę ir sumažina nuovargį bei išsekimą.

Papilde taip pat yra vitaminų B1 ir B12, kurie palaiko tinkamą psichologinę organizmo veiklą ir normalią energijos apykaitą.

Vitaminas C palaiko imuninę sistemą per intensyvią fizinę veiklą ir po jos, taip pat padeda formuotis kolagenui, kuris būtinas tinkamai kraujagyslių veiklai, kaulams, odai, dantims, kremzlėms ir dantenoms.

Poveikis

Sudedamosios maisto papildo dalys yra plataus veikimo spektro:

  • Kalcis padeda palaikyti normalius nervinius impulsus, sveikus raumenis, tinkamus kraujo krešėjimo procesus ir energijos apytaką.
  • Vitaminas B1 ir vitaminas B12 prisideda prie normalaus nervinės sistemos funkcionavimo ir energijos apykaitos.
  • Lecitinas yra cholino šaltinis, kuris palaiko normalią kepenų funkciją, homocisteino metabolizmą ir normalią riebalų apykaitą.
  • Folatas palaiko normalų nervinės sistemos funkcionavimą, sumažina nuovargį ir išsekimą, taip pat stiprina imuninę sistemą.

Rekomenduojama paros norma

Rekomenduojama vartoti vieną kapsulę per dieną. Galima palaipsniui didinti dozę iki vienos kapsulės du kartus per dieną ir tris kartus per dieną.

Grynasis kiekis:   20 kapsulių

 

Prezentacija: PREZENTACIJA

GAMINIŲ SERTIFIKATAI

 

GAMINIO ETIKETĖ

TIENS KAPSULĖS „SUPER CALCIUM“ SU LECITINU

Maisto papildas su lecitinu, kalciu, vitaminais C, E, B1, B12, folio rūgštimi ir taurinu.

Grynasis kiekis: 9,9 g (20 kapsulių x 0,496 g).

Kalcis padeda palaikyti normalų nervų impulso perdavimą, normalią raumenų veiklą ir energijos apykaitą. Vitaminai C, B1, B12 padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą ir normalią psichologinę funkciją. Vitaminas C, B12 ir folio rūgštis padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

Vartojimas: 3 kapsulės per dieną. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu laikytis sveiko gyvenimo būdo, įvairios ir subalansuotos mitybos.

Medžiagos, turinčios mitybinį ir / arba fiziologinį poveikį:

  3 kapsulėse yra: % RMV*
Sojos lecitino milteliai 540 mg **
Kalcis 121,2 mg 15,2%
Vitaminas C 40 mg 50%
Taurinas 24 mg **
Vitaminas E 6 mg 50%
Vitaminas B1 0,55 mg 50%
Folio rūgštis 99 µg 49,5%
Vitaminas B12 1,25 µg 50%

*RMV - referencinė maistinė vertė.

** RMV nenustatyta.

Sudedamosios dalys: sojos lecitino milteliai, galvijų želatina, kalcio karbonatas, maltodekstrinas, ortofosforo rūgšties kalcio druska, L-askorbo rūgštis, talkas (lipnumą reguliuojanti medžiaga), riebalų rūgščių magnio druskos (stabilizatorius), silicio dioksidas (lipnumą reguliuojanti medžiaga), taurinas, D-alfa tokoferolis, titano dioksidas (kapsulės dažiklis), tiamino hidrochloridas, geležies oksidai ir hidroksidai (kapsulės dažikliai), pteroilmonoglutamo rūgštis, cianokobalaminas.

Partija / Geriausias iki: galiojimo datą ir partiją žr. ant pakuotės.

Įspėjimas: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausoje ir vėsioje patalpoje.

Platintojas: UAB „Korporacija Tjanši”

Tenscalec
3 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas