• Nauja

OstroVit 5 rūšių skaidulos 240 g.

6,99 €
Su mokesčiais
Parduoda: Sveiki ritualai Būsena: Turime

OstroVit 5 rūšių skaidulos 240 g. 

  • Produkto forma: Milteliai
  • Porcijų skaičius pakuotėje: 48
  • Grynasis svoris: 200 g
  • Pagrindinė sudedamoji dalis: 5 rūšių skaidulos
  • Veganiškas produktas: Taip
  • Dozatorius: 1 samtelis
  • 1 porcija = 1 samtelis = 5 g vertingo junginio

     OstroVit 5 rūšių skaidulos VEGE yra aukštos kokybės maisto papildas, , kuriame yra penkių rūšių maistinių skaidulų - avižų skaidulos, aronijos skaidulos, obuolių skaidulos, kakavos skaidulos ir juodųjų serbentų skaidulos. Tai veganiškas preparatas su paprasta sudėtimi, kuris puikiai tinka pridėti prie avižinės košės, jogurto ar kokteilių. Šis produktas sukurtas žmonėms, kurie rūpinasi sveika ir subalansuota mityba.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Rytoj - Pirmadieni

Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
1,82 €

Kurjeris
3,03 €

Milteliai, puikiai tinkantys sveikos mitybos siekiantiems, norintiems kontroliuoti svorį ar kovoti su nutukimu. Juodųjų serbentų pluoštas, netirpus vandenyje, greitai išsipučia nuo skysčių. Todėl efektyviai mažina alkio jausmą ir padeda kontroliuoti apetitą ir žarnyno veiklą.

Avižų skaidulos: Avižų skaidulos žarnynui yra puikus tirpių ir netirpių skaidulų šaltinis. Tirpios skaidulos padeda mažinti cholesterolio lygį kraujyje ir reguliuoti cukraus kiekį. O netirpios skaidulos skatina sveiką virškinimą ir užkerta kelią vidurių užkietėjimui. Taip pat avižų skaidulos gali padėti ilgiau jaustis sočiam, kas yra naudinga svorio kontrolei.

Aronijos skaidulos: Aronijos skaidulos žarnynui  yra turtingos antioksidantų, ypač antocianinų. Jie gali padėti kovoti su laisvaisiais radikalais ir mažinti uždegimą organizme. Šios skaidulos taip pat skatina virškinimo sveikatą ir gali padėti palaikyti sveiką kraujospūdį bei stiprinti imuninę sistemą.

Obuolių skaidulos: Obuolių skaidulos žarnynui yra gausios pektino, kuris yra tirpi skaidula. Pektinas padeda mažinti cholesterolio kiekį kraujyje, reguliuoti cukraus kiekį ir skatina sveiką virškinimą. Be to, obuoliuose esančios skaidulos gali padėti išvalyti toksinus iš organizmo ir prisidėti prie žarnyno sveikatos.

Kakavos skaidulos: Kakavos skaidulos žarnynui ne tik padeda palaikyti sveiką virškinimą, bet ir yra turtingos polifenoliais - stipriais antioksidantais, kurie gali padėti apsaugoti širdį ir kraujagysles. Be to, kakava gali turėti teigiamą poveikį nuotaikai ir kognityvinėms funkcijoms dėl jos sudėtyje esančių teobromino ir flavonoidų.

Juodųjų serbentų skaidulos: Juodųjų serbentų skaidulos žarnynui yra puikus vitaminų C ir E, taip pat flavonoidų šaltinis, kurie gali padėti stiprinti imuninę sistemą ir kovoti su uždegimais. Šios skaidulos taip pat skatina virškinimo sveikatą ir gali padėti reguliuoti cukraus kiekį kraujyje bei palaikyti sveiką svorį.

     Milteliai, puikiai tinkantys sveikos mitybos siekiantiems, norintiems kontroliuoti svorį ar kovoti su nutukimu. Obuolių pluoštas, netirpus vandenyje, greitai išsipučia nuo skysčių, todėl efektyviai mažina alkio jausmą ir padeda kontroliuoti apetitą ir žarnyno veiklą.

Kokia skaidulų nauda organizmui?

Virškinimo sistemos sveikata: Skaidulos padeda palaikyti sveiką virškinimo sistemą, nes skatina reguliarias žarnyno veiklas ir padeda išvengti vidurių užkietėjimo. Jos taip pat padeda palaikyti sveiką žarnyno mikrobiomą, nes veikia kaip prebiotikas, skatindamos naudingų bakterijų augimą.

Cholesterolio lygio kontrolė: Tirpiosios skaidulos, kurios randamos avižose, ankštiniuose augaluose ir kai kuriose vaisiuose, gali padėti mažinti bendrą cholesterolio kiekį kraujyje. 

Kraujo cukraus lygio reguliavimas: Skaidulos, ypač tirpiosios, padeda sulėtinti cukraus pasisavinimą iš virškinamojo trakto į kraują, taip sumažindamos cukraus kiekio svyravimą kraujyje.

Svorio kontrolė: Skaidulos padeda jaustis sotesniems ilgiau, nes jos prailgina virškinimo laiką ir suteikia sotumo jausmą. Tai gali padėti sumažinti bendrą suvartojamų kalorijų kiekį ir taip prisidėti prie svorio mažinimo arba kontrolės.

Širdies sveikata: Dėl savo gebėjimo mažinti cholesterolio lygį ir reguliuoti kraujo spaudimą, skaidulos gali prisidėti prie širdies ir kraujagyslių ligų rizikos mažinimo.

Vėžio prevencija: Kai kurios tyrimai rodo, kad didelis skaidulų kiekis mityboje gali būti susijęs su mažesne rizika susirgti tam tikromis vėžio formomis, pavyzdžiui, storosios žarnos vėžiu.

      Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) rekomenduoja kasdien su maistu suvartoti ne mažiau kaip 25 g maistinių skaidulų. Kaip užtikrinti pakankamą vertingo ingrediento kiekį? Geras sprendimas gali būti įtraukti OstroVit į savo mitybą - miltelių pavidalo maisto papildas gali būti naudojamas kaip priedas prie avižinių dribsnių, kokteilių, jogurto ar kepinių.

2
20 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas