• −20%
  • Nauja

TIENS kapsulės su kofermentu Q10 ir kvercetinu

24,80 € 31,00 €
Save: 20%
Su mokesčiais
Parduoda: Raktas į sveikatą Būsena: Mažas likutis

TIENS kofermentas Q10 ir kvercetinas buvo sukurtas jūsų širdies sveikatai palaikyti. Unikalioje formulėje derinami kofermentas Q10 ir kvercetinas, taip pat vitaminai B1, B9, E, D3, K2 ir augaliniai ekstraktai, kad būtų visapusiškai palaikoma širdies ir kraujagyslių sistemos sveikata bei bendra savijauta.

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Pirmadieni - 2024-05-03

Omniva terminalas
3,63 €

DPD terminalas
3,63 €

LPexpress terminalas
3,63 €

Kurjeris
7,26 €

TIENS kofermentas Q10 ir kvercetinas buvo sukurtas jūsų širdies sveikatai palaikyti. Unikalioje formulėje derinami kofermentas Q10 ir kvercetinas, taip pat vitaminai B1, B9, E, D3, K2 ir augaliniai ekstraktai, kad būtų visapusiškai palaikoma širdies ir kraujagyslių sistemos sveikata bei bendra savijauta.

Produkto savybės

 -        Moksliškai sukurtas maisto papildas, kuriame suderinti du pagrindiniai ingredientai: kofermentas Q10 ir kvercetinas. Šis dinamiškas duetas veikia sinergiškai, kad užtikrintų optimalią naudą sveikatai.

-        Praturtintas augaliniais antioksidantais iš gudobelių. Antioksidantai  padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso ir gerina bendrą savijautą.

-        Sudėtyje yra svarbiausių vitaminų derinys: B1, B9, D3, E ir K2, kurie kartu palaiko įvairias organizmo funkcijas, įskaitant energijos apykaitą, imuninės sistemos sveikatą, širdies sveikatą ir kaulų tvirtumą.

-        Patogus naudoti. Šio maisto papildo forma – nedidelė kapsulė. Tiesiog užgerkite vieną kapsulę stikline vandens.

 Kaip veikia „TIENS kofermentas Q10 ir kvercetinas“?

- Kofermentas Q10 yra svarbi į vitaminus panaši medžiaga, reikalinga tinkamam daugelio organų funkcionavimui ir daugeliui cheminių reakcijų organizme. Jis atlieka svarbų vaidmenį gaminant energiją mūsų ląstelėse. Koferentas Q10 gali padėti pagerinti širdies raumens aprūpinimą energija ir optimalų funkcionavimą, taip pat pagerinti bendrą širdies ir kraujagyslių sveikatą.

- Kvercetinas, stiprus antioksidantas, randamas įvairiuose vaisiuose ir daržovėse. Jo antioksidacinės savybės padeda organizmui kovoti su oksidaciniu stresu, mažina uždegimą ir apsaugo jautrius širdies audinius. Laisvieji radikalai yra susiję su lėtinių ligų, įskaitant vėžį, širdies ligas ir diabetą, vystymusi.

Gudobelės uogos yra smulkūs vaisiai, augantys ant Crataegusgenus gentiens medžių ir krūmų. Jos šimtmečius vartojamos kaip natūrali priemonė  nuo įvairių širdies problemų. Tai krūtinės angina, aukštas kraujospūdis, arterijų sukietėjimas, nereguliarus širdies plakimas ir net stazinis širdies nepakankamumas.

Vitaminas B1, taip pat žinomas kaip tiaminas, yra pagrindinė maistinė medžiaga, kuri atlieka svarbų vaidmenį augimo, įvairių ląstelių funkcijų bei bendros sveikatos palaikymo procese.Tiaminas dalyvauja riebalų ir angliavandenių apykaitoje, kuri yra labai svarbi širdies sveikatai. Jis padeda gaminti ATP, kuris būtinas tinkamam širdies raumens funkcionavimui.

Vitaminas D yra riebaluose tirpus vitaminas, padedantis organizmui pasisavinti kalcį ir fosforą. Tinkamas vitamino D, kalcio ir fosforo kiekis yra svarbus stipriems kaulams formuoti ir išlaikyti.

Vitaminas K mūsų organizme skaido kalcį, o tai šis padeda išvengti kietų nuosėdų (kalcio ir riebalų) susidarymo arterijų sienelėse. Lygios ir lanksčios kraujagyslės užtikrina sveiką kraujotaką, mažina kenksmingų kraujo krešulių ir širdies ligų riziką.

 Vitaminas E yra riebaluose tirpus vitaminas, kuris atlieka svarbų vaidmenį palaikant bendrą sveikatą. Jis yra stiprus antioksidantas, padedantis apsaugoti ląsteles nuo laisvųjų radikalų daromos žalos.

Šios sudedamosios dalys kartu veikia sinergiškai, kad suteiktų optimalią naudą sveikatai.

 

KAM ŠIS PRODUKTAS GALI BŪTI NAUDINGAS?

- Žmonėms, kurie nori turėti sveiką širdį.

-Žmonėms, kurie nori būti fiziškai aktyvūs.

- Žmonėms, kurie serga osteoporoze arba kuriems gresia osteoporozė.

- Žmonėms, kurie nori gyventi sąmoningiau.

Grynasis kiekis: 14,25 g (30 kapsulių x 475 mg).

 Medžiagos, turinčios mitybinį ir/arba fiziologinį poveikį:

 

  2 kapsulėse yra (rekomenduojama paros norma): % RMV*
Kofermentas Q10 100 mg -
Kvercetinas 100 mg -
Vienapiesčių gudobelių ekstraktas 4:1 50 mg (atitinka 200 mg gudobelių uogų) -
Vitaminas E 12 mg 100 %
Tiaminas (vitaminas B1) 1,1 mg 100 %
Foliatas (vitaminas B9) 210 µg 105 %
Vitaminas K2 24 µg 32 %
Vitaminas D3 5 µg 100 %

 *RMV – referencinė maistinė vertė

Rekomenduojama paros norma: 1–2 kapsulės per dieną valgio metu. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu laikytis sveiko gyvenimo būdo, įvairios ir subalansuotos mitybos.

Įspėjimas: nerekomenduojama vaikams, nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims bei asmenims, kurie yra alergiški maisto papildo sudedamosioms dalims.

 Partija / Geriausias iki pabaigos: žr. ant pakuotės.

 Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje patalpoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.ėsioje patalpoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Akcija galioja iki 2024.04.28

Tiensširdis
3 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas