• Nauja

OstroVit Extra Green Detox organizmo detoksikacijai 200 g.

9,99 €
Su mokesčiais
Parduoda: Sveiki ritualai Būsena: Turime

OstroVit Extra Green Detox organizmo detoksikacijai 200 g. 

-Organizmo detoksikacijai
-Virškinimo sistemos palaikymui
-Imuninės sistemos stiprinimui
-Antioksidacinei apsaugai
-Energijos ir bendros sveikatos palaikymui
-Svorio mažinimui

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Rytoj - Pirmadieni

Omniva terminalas
1,82 €

DPD terminalas
1,82 €

LPexpress terminalas
1,82 €

Kurjeris
3,03 €

OstroVit Extra Green Detox – tai kompleksinis maisto papildas, kuriame yra 11 vertingų ingredientų, įskaitant augalų ekstraktus, obuolių skaidulas ir inuliną. Šis preparatas yra patogioje naudojimo formoje – miltelių pavidalu, sukurtas žmonėms, kurie siekia sveikos ir gražios išvaizdos bei nori papildyti savo kasdienę mitybą vertingomis medžiagomis.

5 rūšių augalų ekstraktai: Preparatas turi ginkmedžio lapų, vynuogių sėklų, žaliosios arbatos lapų, ciberžolės šakniastiebių ir šeivamedžio ekstraktus.

Vertingų junginių gausa: Preparatas aprūpina organizmą obuolių skaidulomis, inulinu, sojų lecitinu, taip pat spirulina ir chlorella bei jaunos kviečių žolės milteliais.

1 porcija = 1,5 samtelio.

Efektyvumas: Pakuotėje yra 25 maisto papildo porcijos.

Patogi forma: Preparatas miltelių pavidalu užtikrina paprastą vartojimą ir puikiai tinka tiems, kuriems sunku nuryti tabletes. Užtenka porciją produkto sumaišyti su mėgstamu gėrimu arba naudoti kaip priedą prie jogurto, avižinės košės ar salotų.

Tinka vegetarams ir veganams: Preparatas neturi gyvūninės kilmės ingredientų.

OstroVit Extra Green Detox – tai kompleksinis kasdienės mitybos papildymas.

Obuolių skaidulos: Natūralios maistinės skaidulos, gaunamos iš obuolių išspaudų. Jos netirpsta vandenyje ir kontaktuodamos su skysčiu greitai brinksta. Tai pektinų šaltinis, kurie nesuvirškinami žmogaus virškinimo trakte.

Jaunos kviečių žolės milteliai: Milteliai gaminami iš kruopščiai atrinktų daiginančių augalų ūglių, kurie po derliaus nuėmimo yra džiovinami. Jaunos kviečių žolės milteliai yra chlorofilo, vitaminų ir mineralų šaltinis.

Džiovintos dumbliai: Spirulina ir chlorella yra dumbliai, vadinami supermaistu, kurie yra vertingas daugelio mikro- ir makroelementų šaltinis.

Inulinas: Sudarytas iš daugiau nei 30 paprastųjų cukrų molekulių, sujungtų β-2,1-glikozidinėmis jungtimis į nesuskaldytą grandinę. Tai augalinės kilmės polisacharidas, naudojamas kaip maistinės skaidulos ir prebiotikas, t.y. gerųjų bakterijų maisto šaltinis virškinimo sistemoje.

Sojų lecitinas: Medžiaga, gaunama iš sojų pupelių, sudaryta iš fosfolipidų, kurie yra gyvų organizmų ląstelių membranų dalis, taip pat glikolipidų, sterolių ir riebalų rūgščių.

Šeivamedžio ekstraktas, standartizuotas iki 40% polifenolių ir 5% antocianinų: Ekstraktas iš augalo, kurio žiedai yra baltos spalvos, susitelkę į didelius žiedynus, o vaisiai – tamsiai violetiniai ir mėsingi. OstroVit preparate naudojamas šeivamedžio ekstraktas yra standartizuotas pagal polifenolių ir antocianinų kiekį.

OstroVit Extra Green Detox organizmo detoksikacijai 200 g. 

Organizmo detoksikacija: Augalų ekstraktai padeda išvalyti organizmą ir atnaujinti ląsteles, mažindami toksinų kaupimąsi.
Virškinimo sistemos palaikymas: Inulinas ir obuolių skaidulos veikia kaip prebiotikai, skatinantys sveiką virškinimo sistemą ir gerą bakterijų balansą žarnyne.
Imuninės sistemos stiprinimas: Spirulina ir chlorella, gausios vitaminais ir mineralais, stiprina imuninę sistemą, padėdamos kovoti su ligomis.
Antioksidacinė apsauga: Ginkmedžio, vynuogių sėklų ir žaliosios arbatos ekstraktai, turintys daug polifenolių, apsaugo organizmą nuo laisvųjų radikalų žalos.
Energijos ir bendros sveikatos palaikymas: Jaunų kviečių žolės milteliai ir ciberžolės ekstraktas suteikia papildomos energijos ir gerina bendrą savijautą.
Svorio mažinimas: Padeda lengvai numesti svorio ir pasiekti norimą figūrą.

Ciberžolės šakniastiebių ekstraktas, standartizuotas iki 95% kurkuminoidų: Ekstraktas, gaunamas iš bulvinių šakniastiebių, pasižyminčių išskirtiniu skoniu ir aromatu bei geltona-oranžine spalva. Tai vertingas aktyviųjų junginių šaltinis, iš kurių svarbiausi yra kurkuminoidai.

Žaliosios arbatos lapų ekstraktas, standartizuotas iki 50% polifenolių: Ekstraktas iš kiniškos arbatos lapų, kurių gamybos metu taikomas tik garinimas ir džiovinimas, siekiant išsaugoti vertingas maistines medžiagas. OstroVit preparate naudojamas žaliosios arbatos lapų ekstraktas yra standartizuotas pagal polifenolių kiekį.

Vynuogių sėklų ekstraktas, standartizuotas iki 95% proantocianidinų (PAC): Ekstraktas iš vynuogių šeimos vaisių sėklų, kuriose yra daug biologiškai aktyvių medžiagų. Pagrindinis aktyvusis ingredientas yra flavonoidams priklausantys oligomeriniai proantocianidinai (PAC), pasižymintys antioksidacinėmis savybėmis.

Ginkmedžio lapų ekstraktas, standartizuotas iki 24% ginkoflavonoglikozidų ir 6% terpeno laktonų: Ekstraktas iš vieno iš seniausių sėklinių augalų pasaulyje, vadinamo gyvąja fosilija, kuris yra vertingas aktyviųjų medžiagų šaltinis.

Vartotojų Kokybės Lyderis: OstroVit Nutricosmetics linija buvo apdovanota Vartotojų Kokybės Lyderio 2024 metų titulu.

3
20 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas