Kapsulės žarnynui „Digest“

41,00 €
Su mokesčiais
Parduoda: Raktas į sveikatą Būsena: Mažas likutis

Maisto papildas su prebiotikais ir probiotinėmis bakterijomis (Bifidobacterium ir Lactobacillus acidofilus) bei linų sėmenimis ir anyžiais

Kiekis

 

Saugus atsiskaitymas

 

Prekių pristatymas

 

Grąžinimo sąlygos


Planuojamas pristatymo laikas:
Rytoj - 2024-05-02

Omniva terminalas
3,63 €

DPD terminalas
3,63 €

LPexpress terminalas
3,63 €

Kurjeris
7,26 €

Maisto papildas su prebiotikais ir probiotinėmis bakterijomis (Bifidobacterium ir Lactobacillus acidofilus) bei linų sėmenimis ir anyžiais

Pasak kinų, sveika virškinimo sistema – viso organizmo sveikatos garantija. Dėl prastų mitybos įpročių ir pernelyg didelio streso patiriame įvairaus pobūdžio skrandžio ir žarnyno negalavimus, todėl TIENS sukūrė „Digest“ – natūralius maisto papildus, kurie padeda palaikyti tinkamą virškinimo sistemos veiklą.

Papilde yra maistinių skaidulų, įskaitant ir inuliną, obuolių pektiną, celiuliozę, linų sėmenis ir anyžių, taip pat gerąsias bakterijas: bifidobakterijas ir Lactobacillus acidophilus.

Maistinės skaidulos, dar vadinamos ląsteliena, yra įvairių augaluose esančių medžiagų įskaitant celiuliozę, ligniną ar daržovių lipus rinkinys. Skaidulos, kurių nevirškina virškinamojo trakto fermentai, teigiamai veikia jo funkcijas, nes sugeria vandenį, išsipučia ir pagerina žarnyno peristaltiką. Pektinai – vandenyje tirpios skaidulinės medžiagos, randamos įvairių augalų ląstelių sienelėse. Šiame preparate yra obuolių pektino. Buvo įrodyta, jog kasdienis 6 g pektino suvartojimas prisideda prie gerojo cholesterolio kraujyje palaikymo, o 10 g pektino maisto metu sumažina gliukozės padidėjimą kraujyje pavalgius.

Linų sėklos, dar vadinamos linų sėmenimis, yra vienas iš populiariausių produktų, naudojamų natūralioje medicinoje. Sėmenyse yra daugybė naudingųjų medžiagų: nesočiųjų riebalų rūgščių, skaidulų, lengvai virškinamų baltymų, vitamino B1 ir B6, kurie prisideda prie tinkamo baltymų ir glikogeno metabolizmo. Taip pat jose yra magnio, kalcio, kurie reikalingi tinkamai virškinimo fermentų funkcijai, geležies, cinko, kurie reikalingi įvairioms organizmo funkcijoms, įskaitant ir angliavandenių ir riebiųjų rūgščių medžiagų apykaitą, o cholinas – vienas iš lecitino sudedamųjų dalių – reikalingas tinkamam riebalų metabolizmui. Šios sėklos naudojamos gydyme vaistažolėmis kaip skrandį sauganti medžiaga ir palengvinanti virškinimo sistemos negalavimus.

Poveikis

Preparato sudedamosios dalys turi tokį poveikį:

  • Skaidulos pagerina žarnyno peristaltiką ir tuštinimąsi, sumažina dujų kaupimąsi žarnyne bei pagerina virškinimą,
  • probiotinės bakterijos papildo natūralią virškinamojo trakto mikroflorą,
  • pektinas padeda palaikyti tinkamą cholesterolio kiekį kraujyje (jei kasdien suvartojama 6 g pektino),
  • linų sėmenys saugo virškinamąjį traktą,
  • linų sėmenyse esantys vitaminai ir mineralai palaiko tinkamą įvairių medžiagų metabolizmą.

Vartojimas:

Gerkite po dvi tabletes 3 kartus per dieną po valgio. Tabletes galima sukramtyti arba nuryti užgėrus stikline vandens.

Grynasis kiekis:   90 tablečių

 

GAMINIO ETIKETĖ

TIENS tabletės „Digest“

Grynasis kiekis: 36 g (90 tablečių x 400 mg).

Maisto papildas su skaidulomis ir probiotinėmis bakterijomis (Bifidobacterium ir Lactobacillus acidofilus) bei linų sėmenimis ir anyžine ožiažole.

Vartojimas: 2 tabletės 3 kartus per dieną po valgio.

Sudedamosios dalys: (6 tabletėse yra): augalinė celiuliozė (emulsiklis) 720 mg, inulinas 672 mg, obuoliu pektinas 576 mg, sėjamųjų linų (Linum usitatissimum) sėmenys 240 mg, Bifidobacterium bifidum 60 mg x 109 KSV, Lactobacillus acidophilus 60 mg x 109 KSV ir anyžinių ožiažolių (Pimpinella anisum) sėklos 72 mg.

Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu laikytis sveiko gyvenimo būdo, įvairios ir subalansuotos mitybos.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, sausoje ir vėsioje patalpoje.

Partija / Geriausias iki: galiojimo datą ir partiją žr. ant pakuotės

Platintojas: UAB „Korporacija Tjanši”

PREZENTACIJA
GAMINIŲ SERTIFIKATAI

 

Tiensdigest
3 vnt.

Kitos prekės

Registruotis

Naujos paskyros kūrimas